[]

Babamin esine ne hediye alayim? Alayim mi?

Selam guzel insanlar,

Babam gecen sonbaharda evlendi, esi oldukca sevimli bir kadin. Aramiz iyi yani. Gerci ben kadini bir kere Turkiye'ye geldigimde gordum ama cok sicak karsiladi, pek sevdi beni. :)

Simdi anneler gunu geliyor malum, bu kadinin hic cocugu olmamis. Cok istemis ama 3 cocugunu da anne karnindayken kaybetmis. Neyse, kardesim birkac ay icinde kadini o kadar sicak bulmus ki X anne demeye baslamis. E bence de gayet iyi insan. Ben bi hosluk yapayim, bir hediye, cicek micek bir sey yollayayim diyorum.

Pratik olarak cicek sepeti uygun gorunuyor, sonucta eve postalamam lazim ama bir internet sitesinden hediye alip onu da yollayabilirim sonucta. Ay cok uzattim ama kendi anamizdan pek hayir gormedik, bi' on yildir falan anneler gunu isine girismiyorum. Ne yapiyorduk, unutmusum hep :)

 
al, babana da bi güzellik yapmış olursun.


  • babilbaligi  (04.05.16 15:10:59) 
Bir takı, bluz vs. de alabilirsin, çiçek gelip geçicidir ama bunlara baktıkça seni hatırlar. Çiçek genelde böyle şeylerin yanına bir ilave olarak iyi oluyor.


  • ekaterina  (04.05.16 15:11:32) 
bence çok nazik bir hareket hediye almayı düşünmeniz, bunun içinizden gelmesi.

canlı çiçek olayına girin, hem beğenileri hakkında çok fikriniz yok yanlış bir şey alma riskiniz olmaz, hem de dostum bu bir kadın, why the hell not.
  • evde liyakat kalmamis  (04.05.16 15:14:40) 
Hiç düşünme al.. İnanılmaz mutlu olacağından eminim


  • lcha  (04.05.16 15:20:30) 
çok tanımadığın, zevklerini bilmediğin bir insan için hediye seçmek zor, babandan tüyo al.
veya çiçeksepeti'nde çok güzel orkideler var, onlardan alabilirsin.

  • peggy  (04.05.16 15:20:49) 
Çanta olabilir mi? Kadını tanıyorsun az-çok. Zevkine ve yaşına uygun kullanışlı kaliteli bir çanta güzel olmaz mı?

edit: Kadınlar çantaya bayılırlar altan.
  • battal gemalmaz  (04.05.16 15:29:40 ~ 15:30:10) 
--hayirli evlat on--

Insanlarin bu yastan sonra gulmesi ne guzel sey, babami aradim simdi de acayip sevindi. :)

--hayirli evlat off--

Pazar sabahi kuzenim hediyesini bizden mesajlarla teslim edecek. Saniyorum orkide vs en risksizi bu durumda. Ama ekterina'nin dedigi gibi bir taki vs de olabilir yanina.

Cok sagolun, insanlari sevindirin ^^
  • evrim halkasi  (04.05.16 17:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.