[]

iPhone SE vs Nexus 6P

Amerika'dan satın alınacak ve fiyatları her ikisinin de 500 dolares.

Bire bir karşılaştırma siteleri de var ama kullanıcı yorumlarını merak ettim.

Hangisini alırdınız? Neden?

 
iphone se aldım. daha önce orta sınıf androidin belli bir zaman sonra takılma ve şişme huyundan sinir olduğum için, bir de diğer apple ürünleri ile entegre çalıştığı için. yaklasık 2 hafta oldu memnunun.

ancak nexus için bir fikrim yok:(
  • hlt1985  (03.05.16 15:43:54) 
Hbngisinin sarji daha cok gidiyorsa onu al.


  • scars dont fade  (03.05.16 15:45:46) 
iphone se tabiki. ios dururken başka işletim sistemi almam


  • sta  (03.05.16 15:52:54) 
bence kesinlikle 6P. 6P'nin bir sürü ekstra özelliği var ki iphone 6s ile karşılaştırıldığında üstün geliyor bir kısmı rahatlıkla.

ayrıca şarj diyen arkadaş için, dayanma süresini bilemem ve zamanla değişiklik gösterir tabii ki o ama, 6P'nin hızlı şarj özelliği ile yaklaşık 10 dakikalık şarj ile 7 saat kullanım vaad ediliyor :)
  • loveinaflipbook  (03.05.16 15:55:09) 
bende 6p var bende. buyuk olmasi disinda benim icin bir problemi yok. bir de type c kablo bulunmuyor yaninda tasiman gerekiyor. onun disinda bir kac aya kadar en iyi android telefondu. kiytirik iphone se gibi bir telefonla kiyaslamam bile.


  • oshamahue  (03.05.16 16:04:26) 
iPhone'un bataryası 1624 mAh
Nexus'unki 3450 mAh

Ama sadece rakamlar konuşmuyor tabi, Android biraz cömert batarya tüketimi konusunda :/
  • chicha  (03.05.16 16:07:43) 
6p'ye ayıp bu sorunun sorulması.


  • mattiadestro  (03.05.16 16:28:04) 
6p olsam oturur ağlardım böyle bir kıyasın içinde olduğum için. zaman zaman 450 dolara düşüyor, kaçırmayın.

6p daha büyük (bu bir dezavantaj da olabilir tabii kimisine göre), daha hızlı (oyun açılış süresi haricinde), ekranı çok daha iyi (2k amoled), kamerası daha iyi, ses kalitesi daha iyi (önde stereo), kasası daha iyi, parmak izi okuyucusu daha iyi (hızlı), pili daha iyi, hızlı şarj destekliyor (usb-c), stok android.
  • orient blue  (04.05.16 11:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.