[]

sözlüğü nereden okuyacağız?

ne gece modu ne saman ne gri tema. orijinal halinde okuyamıyorum sözlüğü. şukela reader vardı ama gözüm korktu geçen gün yapılan reklam girişlerinden dolayı. napalım? okumayalım mı?




 
mobilde denemek isterseniz ekşin diye bir app var güzel çalışıyor.


  • volkatina  (03.05.16 11:07:31) 
gecen gun yapilan reklam girisi nedir?


  • scars dont fade  (03.05.16 11:14:19) 
ee ekşın da 3. psrti uygulama. ben şifremi zaten şukela reader'a vermişim bi de ekşın'a verip riski mi artırayım?


  • la noix  (03.05.16 11:14:32) 
eksin ve sukela reader, eksicep in sifre calacagini zannetmiyorum. bunlar disinda app storelar dagayet rezil ve kime ait oldugu bilinmeyen eksisozluk uygulamalari var, calinmissa bile ancak bunlardan calinmistir, bu cok bilinen/kullanilan uygulamalardan degil. bir de sozluk bence daha cok bunlara bok atip, kendi uygulamasini one cikarmak icin boyle bir duyuru yapti.


  • scars dont fade  (03.05.16 11:21:06) 
Ekşi normalleştirici vardı kurdun mu


  • basond  (03.05.16 11:34:35) 
@basond anne oldum artık yapamıyorum o işleri :D telefon kullanımım bile bozuldu

bi de çoğunlukla mobil tercih ediyorum
  • la noix  (03.05.16 11:35:59) 
şukela reader kullanıyorum hala. o duyurudan sonra da güvenim sarsılmadı. bence şurda geliştiricisinin kısa süre içinde verdiği tepki ve açıklama kanzuk ve tayfasından daha çok güven verdi bana.

eksisozluk.com

ha senin sarsıldıysa şifreni değiştirip login olmadan da kullanabilirsin, sadece okumaksa amaç.
  • jugador  (03.05.16 11:41:13 ~ 11:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.