[]

Yalnız yaşamak çok mu zor lan?

bi ev denk geldi 1+1 kira çok uygun ev güzel felan filan. mali kısmı düşünmeden yorumlarsak çok mu zor olur. arada 3 gün kendi evimde 2 gün annemlerin evinde kalsam aile kabul eder mi? zaten asosyalim bi de böyle bi yalnızlığa alışınca hepten yalnız mı kalırım zaten yaş gelmiş 31-32ye(insan yalnız ölmek istemiyo genede) yoksa siktiret eğ başını git babayın evine mi dersiniz




 
imkanın varsa o yaşta aileyle kalma. bence 18 yaşından sonra direk ayrı eve çıkılmalı. yalnız yaşamak da hiç zor değil tam tersi çok güzel. 2 gün annenlerin yanında neden kalıyorsun ki kendi evine çıktıktan sonra?


  • sta  (02.05.16 20:36:30) 
Yaklasik son 10 senedir tek basima yasiyorum, kesinlikle tavsiye ederim.


  • crown  (02.05.16 20:37:01) 
yaş 30+ olmuşsa kesinlikle yalnız yaşamalısın. hele iradeli, hamarat, evcil biriysen süper hayat yaşarsın.


  • sir gawain  (02.05.16 20:41:59) 
acayip evcimenimdir erkek halimle yemek tarifi denemişliğim vardır. ama korkum hiç evden çıkmayan suratsız mendebur bi herif olurmuyum diye çekiniyorum. alışınca o hale geleceğimi başka insanları çekemez hale geleceğimi biliyorum çünki. ama işte yaş olmuş comolokko bu saatten sonra nolursa olsun demekle otur bok yeme aralığındayım


  • genc irisi  (02.05.16 20:45:08) 
Maddi kismi dusunmuyorsak kesinlikle tek basina yasamak derim. Cunku tek basina yasamanin tek dezavantaji maddi acidan zorlamasi.


  • nevrotik  (02.05.16 20:55:20) 
Zorluğu alıştıktan sonra başlıyor. Eş olur sevgili olur, herhangi ikinci bir kişiyle yaşamak zor gelir.


  • bigbadabum  (02.05.16 20:55:56) 
sevgili yaparsın hacı. o ne 32 yaşında hala anası-babasıyla yaşayan adam. hiç çekici değil.


  • red g  (02.05.16 20:57:12) 
Hep siz aileye gitmeyin, onları da çağırın arada oturmaya. Acayip hoşlarına gidiyor, hep evde oturmaktansa böyle misafircilik oynamak. Hem de hayatınızdan dışlamamış olursunuz, süreç daha kolay yaşanır.


  • firez  (02.05.16 21:34:56) 
tek yaşamak en güzeli.

mali kısmı halledersen bence tek yaşa.

bi de manita yap, mis.
  • eksimeksi  (02.05.16 21:35:42) 
Ben de bir süredir tek yaşıyorum. Haftanın 2-3 günü annemlerin evinde takılıyorum (bilhassa aç karnımı doyurmak için eheh) diğer günler kendi başımayım ve sana şunu söyleyebilirim ki yalnız yaşamak gerçekten çok keyifli. Koskoca bir kişisel alan, bolca rahatlık... Oh!

Hazır lafı açılmışken sana bir şey daha söyleyeyim, eğer ben yalnız yaşayabiliyorsam herkes yaşayabilir. Ben kendi kıçını zor toparlayan, biri beslemezse ölümün eşiğine gelen, elinden hiçbir iş gelmeyen beceriksiz ve tembel bir insanım. Ben bile hayatta kalıyorsam herkes bir şekilde kalabilir diye düşünüyorum.
  • köstebek kurabiye  (02.05.16 23:04:17) 
yaklaşık 2 yıldır yalnız yaşıyorum. hafta sonları eve gidiyorum.

ben de asosyalim ve evet gittikçe daha çok asosyal oluyorum. bir de zaten doğru düzgün iş güç yok bir ara iyice sosyofobikliğe doğru gidiyordum ha halen pek farklı değil evet. kısacası korktuğun adam olabilirsin. insan yalnızlığa alışınca çevresinde bir başkasını da istemiyor bu da doğru.

yalnız yaşamak güzel de hem bir yerden sonra can sıkıyor hem de evet o olmak istemediğimiz insan olma yolunda hızla ilerliyoruz.
  • kljgslsdkjsd  (02.05.16 23:52:55) 
11 sene yalniz yasadiktan sonra birkac gundur aile evindeyim. Deli gibi ev ariyorum, sana oyle soyleyeyim :)


  • lallala  (03.05.16 11:40:39) 
Abi,

Aileyle yaşamak biraz düz adam işidir. Yani eve kız atmıyorsan, içki sigara ot gibi alışkanlıkların yoksa hele ki ailenle ciddi sıkıntıların yoksa, evinde de kendi özel alanın, televizyonun, bilgisayarın, rahat telefonla konuşacağın bir odan varsa yalnız yaşamak çile-zulüm-işkence.

Bir tek şunu söyleyeyim; belli bir yaştan sonra anne de yoruluyor. Yani hadi evlensin gitsin başımı dinleyeyim diyordur annen belki. O sebeple de daha az yük olmaya çalış kadıncağız da sevinsin. Eve temizlikçi kadın getir 15'de bir. Ara ara yemek söyle yemeğe çıkar jest yap. Araba alıcam diye 5 kuruş harcamamazlık etme sakın.
  • kmlcn  (03.05.16 11:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.