[]

iş için arayacaklardı ama?

aramadılar.
2 kez görüşmeye çağırıldım, ikisi de güzel geçti. en son geçen perşembe görüştük, ayrılırken ikcı tekrar görüşeceğiz ben sizin boş günlerinize uyarım dedi.
bu arada da çalışıyorum, işim de çok yoğun, cuma günü aradım ikcıyı, dedim merhaba boş günlerim şunlar sizin için hangisi uygun olur ona göre işyerinden izin alacağım vs dedim, daha kibar dedim tabi, adam da şimdilik perşembe diyelim ama pazartesi netleşir ben sizi pazartesi ararım dedi. biraz geçiştirir gibi de geldi sesi, belki aramış olmam kötü oldu.
e pazartesi de oldu ve saat 5 aramadılar hala. muhtemelen aramayacaklar. halbuki görüşmeler çok iyi geçmişti ama, belki de başka bir aday buldular.
napsam tekrar aramaya gerek yok onlar beni zaten ararlar olacaksa değil mi?
insan üzülüyor ve kızıyor yani arayıp "perşembe demiştik aramadınız" diyesi geliyor ama yapmayayım değil mi? zaten geçen cuma da ben kendim aradım diye sonra pişman oldum.
ya da çarşambaya kadar bekleyip mail mi atsam süreç ne oldu diye?

 
ben olsam ararım. yarın ara bence. perşembe günü için sözleşmiştik, bir değişiklik var mı falan bir şeyler derdim işte. sonuçta seni arayacağına dair bir söz vermiş, belki yoğunluktan unutmuştur vs.


  • nathanieltroy  (02.05.16 17:15:12) 
1 hafta bekleyin haber gelmezse mail atın. aramayın.


  • emininsel  (02.05.16 17:24:46) 
Bugun atsam mi mail


  • veritaslibertas  (03.05.16 13:43:12) 
Çarşamba günü arayın. Yarın için sözleşmiştik aramadınız. Son durum nedir diye.


  • ihanet kac kisilik  (03.05.16 14:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.