[]

yaptığım şey saçma mı?

merhaba.
işim gereği çok fazla şehir dışına seyahat ediyorum. şirket araçla aldırıyor özel bir firmadan şöför gelip alıyor. genelde arka koltuğa oturuyorum ben de. çünkü ya şöför çıkıp arka kapıyı açıp tutuyor ya da benim öne binesim gelmiyor. sabah 5te 6da çıkıyorum çoğu kez yola havaalanına gidene kadar uyukluyorum.

şimdi az önce markete çıktım da dönüşte sitenin güvenliği sordu. bişey sorucam ded, ben 6yıl bankada çalıştım dikkat ediyorum sizi almaya geliyorlar mesleğiniz ne arkadaşlarla konuştuk da dedi, diğer güvenliklerle. gülümseyerek soruyor ama ne amaçla sorduğunu anlamadım. arkaya biniyorsunuz hep dedi, dedim denetimciyim x mağazalarının denetimini yapıyorum. he dedi müdür falan mısınız diye düşündük acaba dedi, yok dedim gülerek ben de. normalde dedi hani başkası olsa öne falan biner de siz arkaya biniyorsunuz dedi. dedim öne eşya koyuyorlar genelde ondan binmiyorum falan. arada dolu da oluyor hakkaten ön.

içim böyle bir şey oldu şimdi. sanki büyüklük yapıyormuşum da ondan öne biniyormuşum gibi bi tavırla sordu gibi geldi bana. ya da ben öyle anladım bilmiyorum. saçma mı yaptığım? kibirlilik mi nedir? rahatsız oldum böyle bi soru sorulmasından. bence çok önemli bir şey değil. insanlar takside de arkaya oturuyor yani öne oturmak zorunda mıyım ki? bu da aynı şey. dert ettim kendi kendime

 
arkaya otururken yaptığın gayet normal.

dedikoducu güvenliği fırçalamamış olman bence eksik :)
  • babilbaligi  (28.04.16 14:09:31) 
şoför tanıdık değilse arkaya oturulur. güvenlik herhalde lan bunda da müdür tipi yok ama paso arkaya oturuyor g.t diye düşünüp dayanamamış.


  • evde liyakat kalmamis  (28.04.16 14:12:56) 
samimi davrandigin icin oyle bir soru sorabilme curetini gostermisler. insanlar cok merakli. senin isini, parani vs. ogrenecek, ona gore yazacak kafasinin bir kosesine. biraz mesafe koysan fena olmaz sanki.


  • jimicik  (28.04.16 14:22:18) 
öyle şeyleri merak eden tiplere direkt yöneticiyim evet diyip geçiştirmek gerekiyor. yaptığın gayet normal lakin bu yaptığını inceleyip konuşup merak edip sana sorma cüretini gösteren adamlara bunu anlatamazsın. bir kaç kez geçerken selam verme gülme yüzlerine bakma, başka şekil sınırlarına girerler sorun yaşarsın. (başıma geldi biliyorum)


  • lynda.com  (28.04.16 14:29:59) 
takılma boşver normalsin


  • basond  (28.04.16 14:34:04) 
Olması gerekini yapıyorsun zaten. Adamlar sıkıntıdan dedikodu yapacak malzeme aramışlar.


  • peggy  (28.04.16 14:36:54) 
evde liyakat kalmamis +1

soforu tanimiyorsam one oturmam. boyun da uzunsa, on koltugu ileri aldirip arkada genis genis takilabilirsin. hem uyumak icin de uygun ortam saglanmis oluyor.
  • gokhlayeh  (28.04.16 14:59:48) 
bunu dert edip size sormaları çok ilginç . ben olsam cevap vermeden önce neden merak ettiniz der şaşırdığımı belli ederdim . bir de aralarında konuşup dert etmişler . insanlar çok tuhaf .


  • devilone  (28.04.16 15:03:06) 
mesafeyi korumakta fayda var, zira devamı da gelebilir.

bekarsanız ve evinize kadın arkadaşlarınız geliyorsa; oo abla da erik gibiymiş—e kadar yolu var.

torba değil ki büzesin, sınırlar aşılıp gidebiliyor.
  • fever  (28.04.16 15:08:00 ~ 15:08:24) 
Bence çok iyi niyetlisiniz, ben olsam cevap bile vermezdim. Şoförle muhabbete girmek istemem eğer özel şoförüm değilse.


  • dissendium  (28.04.16 15:08:15) 
Gercekten haklsiniz. Ben her gun adamlara oyle yanlarindan gecip gitmeyeyim ayip olur diye sabah gunaydin aksam iyi aksamlar deyip de geçiyorum yapmamak lazimmis demek ki


  • veritaslibertas  (28.04.16 15:15:17) 
Mesafe koy.

Ben bir devlet erkanının yan komşusuyum işyerinde. Kimse böyle bir hadsizlik yapamaz. Merhaba bile denmez. Seninkiler cıvıkmış. Kime ne anasını satayım.
  • mza  (28.04.16 16:59:28) 
Arkada oturmak şöförle yüzgöz olmak istemediğin anlamana gelir. Bizim şirkettekileri düşününüyorum da sadece makam şöförü olanlar arkadaya oturuyor. Bu adamların arabaları da yıldızlı, böbrekli Alman markaları. Güvenlik, bu adam arkaya oturuyor ama bu araba makam aracına benzemiyor diye düşünmüş olabilir. Bence burada hata şoförle muhattap olmuyorsan, güvenlikle de olmayacaksın.


  • zombi  (28.04.16 18:06:36 ~ 18:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.