[]

Genç kıza hediye + Samsung Şarj Aleti

2 adet sorum olacak;

1: 14-15 yaşlarındaki bir genç kıza doğum günü hediyesi olarak düşük bütçeli ne alınabilir. Yarın doğum günü ama teog sınavı sebebiyle haftaya kutlama yapılacak, kitap okumayı pek sevmeyen bir kız daha önce kitap almıştım hatta yine buradan sormuştum ne almam gerektiğini ve çok uzun sürede okudu kitabı bitirdi mi onu bile bilmiyorum yeniden kitap almak istemiyorum.
Benim aklımda makul fiyatlı mp3 çalar var hem sınav stresinden çıkmış birine uygun olur diye düşündüm hem de henüz kitap okuma alışkanlığını kazanmadığı için onu mecburen okumak zorunda bırakmak istemedim.

Farklı önerilere açığım?

2: Samsung orjinal şarj aleti almam gerekiyor, kendiminkini kaybettim ve muhteşem bir aletti 20 dakikada dolduruyordu telefonu, şarj aleti alırken normal Samsung şarj aleti almam yeterli olur mu? Yoksa modeline göre mi almam gerekiyor?
Bir de bunu en uygun nereden alabilirim? Çok değişir mi fiyatları?

İnternetten alacaktım ama hem orjinal deyip hem de 60 lira gibi bir fiyat vermişler güvenemedim. Samsung mağazası ya da Bimeks, Teknosa, Media Markt gibi yerlerde fiyat çok fark eder mi?
Ne kadardır bunun olması gereken fiyatı?

Teşekkürler.

 
kitap okuma alışkanlığı da kazanması için uygun bütçeli bir e-book reader alınabilir mi acaba?


  • teritori  (25.04.16 16:58:51) 
ttec marka şarj cihazını öneririm.

orjinal (asus) şarj cihazım kaybolduktan sonra bunu aldım ve hiç bir eksiği yok. hızlı şarj ediyor.

alırken samsung şarj cihazı ile bu bahsettiğim cihazın üzerindeki değerleri karşılaştırdım ve ikisi de aynı olduğu için bunu aldım.

şarj cihazlarının da modelleri var haliyle. amper ve voltaj değerleri farklı olabiliyor, kablo uzunluğu şarj süresine etki edebiliyor. kaybettiğin cihazın değerlerine internetten bakıp alacağının da aynı şekilde olmasından emin olabilirsin.

bahsettiğim cihaz teknosa'da 35 lira.
  • dahinnotha  (25.04.16 17:04:13) 
@teritori; ben o olayı sevmiyorum, kitap dediğin kitaptan okunur diyenlerdenim. Kız birlikte çalıştığımız ve sevdiğim bir ablanın sevdiğim kızı, e-book reader biraz fazla bir hediye olur bence. Daha normal bütçeli bir hediye almam gerekiyor.
Teşekkürler.

  • mutekebbir  (25.04.16 17:05:35) 
fark ediyor. örneğin galaxy note 4'te hızlı şarj özelliği var. onun şarj aleti biraz daha farklı. onu bir araştırın. telefonunuzda hızlı şarj özelliği yoksa standart 2.0 amper şarj aletlerinden alabilirsin. internette satılanların neredeyse hepsi sahte. teknosa'da uyguna görmüştüm ordan edinebilirsiniz.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (25.04.16 17:06:15) 
fotoğraf çekmeye meraklıysa şöyle şeyler var.

www.tchibo.com.tr
  • kaichi  (25.04.16 17:57:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.