[]

ingilizce- I kullanmadan nasıl yazarım bu cümleyi

cümle bu : "Due to complete September 2016, currently looking for a position with an organization where I can utilize and develop my existing skills set and knowledge."

"I" kullanmamak lazım(cv için gerekli). 3. şahıs gibi bahsedicem kendimden yani. oturtamadım cümleyi tam olarak size sorayım dedim.
teşekkürler

not:
yazının tamamı bu

A master student with finance internship is seeking to obtain a position in the field of finance leading to managerial responsibilities. Due to complete September 2016, currently looking for a position with an organization where I can utilize and develop my existing skills set and knowledge.

"due to" dan kastım okulun eylülde bitmesi yani.

 
it can utilize and develop the existing skills set and knowledge.

diyorum ben.
  • juggerhaunt  (23.04.16 23:45:14) 
due to complete "in" September 2016

within an organization olsa daha şık değil mi?

where/in which my existing skill(s e gerek yok) set and knowledge can be utilized.
  • ThomasJefferson  (23.04.16 23:49:51 ~ 23:53:20) 
Existing skill sets and knowledge can be used şeklinde passive yapabilirsin.


  • cakabo  (24.04.16 00:08:50) 
Şöyle ki, bu cümle CV'ye yazılacak bir cümle değildir. Bu cümle kapak sayfasında kullanılır. Kapak sayfası için de güzel bir cümledir.
CV içinde başvurulacak iş ile ilgili hiçbir şey olmamalıdır. Sadece eğitimin, tecrübelerin, özelliklerin yazılacak. Bir CV hiç değiştirilmeden başka bir işyerine de gönderilebilecek formatta hazırlanmalıdır. Tabii ki kapak sayfası göndeilecek işyerine göre farklı olabilir.
CV'nizi kapak sayfası olmadan yollamayın.
Kapak sayfasında yazılacağı için "I" kullanmakta bir sakınca kalmıyor. Ben cümleyi şu şekilde yazardım:
Since my school will finish in September 2016, I am looking for a position within an organisation where I can use and develop my skills and knowledge.

Edit: Yazının tamamını okumamışım. Şu şekilde revize ettim:
I am a master student with finance internship. I am looking for a position in the field of finance leading to managerial responsibilties. My school will finish in September 2016.
Okuyacak kişinin ilgisini çekmeyen veya herkesin malumu olan cümleleri dışarıda bıraktım. "currently looking for a position with an organization where I can utilize and develop my existing skills set and knowledge" cümlesi hiçbir bilgi vermiyor. Bence gereksiz.
  • o midas  (24.04.16 02:33:10 ~ 02:50:43) 
1. master student with finance internship - stajli master ogrencisi demek, anlamsiz bir kalip. halihazirda staj mi yapiyorsun yoksa staj tecruben mi var? ilkiyse "a master student continuing his finance internship" kullanabilecegin kaliplardan sadece bir tanesi. ikincisiyse "a master student with finance internship experience" dersin mesela

2. bir yerlerde "degree to be completed in September 2016" ya da "expected graduation date: September 2016" gibi bir parantez acabilirsin.

bunlari yaptiktan sonra kalan cumleyi aynisina baglarsin. passive yaparken "my existing skill set" dedigin an, I kullanmaktan hic bir farki kalmaz, halen birinci tekil sahis isin icinde olur. o yuzden o olmaz.

ornek olarak:

A master student (with)/(continuing his) finance internship (experience) is seeking to obtain a position in the field of finance within an organization where his existing skill set and knowledge can both be utilized and improved, and (which) might lead to future managerial position opportunities.

bu arada bu cv'de olmaz diyecektim ama denmis. ben daha ziyade linkedin'e yazacaksin gibi dusundum. cunku zaten bir firmaya yapacagin basvuruda bu tarz bir girizgah bence gereksiz. sen basvurmadan seni bulanlarin okumasi durumunda anlamli olacak bir metin bu. tabi sonucta senin basvurun, istedigin gibi yaparsin, o ayri.

daha da netlestirilir, su yazdigim hali de cok hosuma gitmedi, bazi seylerin yeri oynanir da, tam ne demek istediginden emin olamayinca cok da oynayip oyleyse boyle diye vakit kaybetmek istemiyorum, istersen mesaj at hallederiz.
  • whoami  (24.04.16 02:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.