[]

güneş kremi önerisi

ben bu soruyu sordum daha önce,

www.eksiduyuru.com

güzel cevaplar da aldım. hatta doktora gitmedim direkt size sordum diye de belirtmiştim.

gittim bi de doktora da sordum. nerde o kiehls nerde o diğer öneriler?

bioderma ile la roche söyledi. o dediğin markalar kozmetik bunlar dermokozmetik dedi.

doktorun dediğini yapiyim di mi ya?

yüz yıldır aynı dermatologa gidiyorum. kendi de çok güzel bi kadın, cildi felan her şeyi güzel.

 
solante
daylong
avene
roche

sanırım ben daylong alıcam.
  • eja  (22.04.16 23:16:12) 
Ben çarşamba gittim daha. 2 senedir falan aynı doktora gidiyorum zaten. Solante pigmenta kullanıyordum. Solante tele rubor tinted önerdi. Bu sene de bunu kullanacağım.


  • Lim5  (22.04.16 23:19:38) 
Kiehls abartılan bir balon bence.
Ben de cildiyeye gidiyorum yüzüm için kullandıklarım bioderma, la roche, avene ve uriage gerisi boş. Önceden başka kozmetik markalarından tavsiye üzerine alırdım cilt dengemi bozdu. Doktora sormadan bir şey almıyorum artık.
Ben güneş kremi olarak solante kullanıyorum ama benim cildim sivilcelenmeye yatkın olduğu için.
  • jazzabel  (22.04.16 23:23:50) 
şöyle diyeyim kozmetik savunucusu bir insan değilim, son birkaç aydır yüzüme güneş kreminden başka ürün sürmüyorum vs. ama la roche veya ne bileyim kiehls ın içeriklerini okursan hemen hemen aynı olduğunu göreceksin. ben de bir sağlıkçı olarak biraz bu dermokozmetik lerin doktor reklamı olduğunu düşünüyorum. sonuçta onlar da bu reklamdan onlar da kar edebiliyor.


  • shotgunwoman  (23.04.16 09:26:29) 
Valla biz gunesin ciddi yan etkiler yaptigi kanser hastalarina sebamed 50f veriyorduk. Ki evde otururken bile kullanmalari gerekiyordu.


  • curukturpkokusu  (23.04.16 12:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.