[]

hangi işi tercih ederdiniz?

şuan çalıştığım şirket ingiltere kökenli türkiye çapında perakende sektöründe herkes tarafından bilinen bir şirket. referans olarak çok iyi. 6 ay olacak işe gireli. genel merkezdeyim fakat pozisyon çok spesifik. başka yerde aynı işi yapma gibi bir durum yok. ne uzarım ne kısalırım. bir de iş biraz gecesi gündüzü belli değil. gece çalışması yapıyoruz. yoğun oluyor ve bol şehir dışı seyahatli. haftasonu tatil ama bazen pazarları çalışıyoruz. mesai ücreti yok. maaş net 1600

diğer iş ise hollanda kökenli türkiyede faaliyet gösteren bir çok markayı üreten bir bisiklet üreticisi. yedek parça ve aksesuar bölümünün ön muhasebesi bir nevi. adamlarla görüşme çok iyi geçti ve beni pozisyon için düşünüyorlar tekrar görüşmeye çağırmak istediklerini söylediler.
çalışma saatleri belli 08:00-18:00, haftasonu tatil. fazla mesai olursa saatlik ücret ödeniyor. maaş tam konuşulmadı ama 2000 ile 1600 arasında olacak muhtemelen.
iş manisada, ben izmirdeyim. servisleri var.

şuan çalıştığım yerdeki muhasebe müdürüm bile gittiği yere kadar çalışın dedi. bir gelişme olmayacak bir iş herkes biliyor.
napayım iş değiştireyim mi?

 
ikinci iş çok daha cazip görünüyor. burda kalırsanız ne uzayacaksınız ne kısalacaksınız, başka yere geçme ihtimali de olmayacak.

bianchi sanırım diğer firma :)
  • fakyoras  (22.04.16 14:38:47) 
ikinci iş bire göre çok iyi fakat her gün oturduğun yerden farklı şehire gitme olayı sıkıntı gibi geldi bana. şimdi baktımda arası 38 km imiş. ankara merkezden 1.5 kere etimesguta gitmek gibi. bilemedim şimdi sen karar ver ama 1 daha iyi :)


  • freetakilir  (22.04.16 14:45:00) 
bir de soruyor musun? değiştir tabiki.


  • sta  (22.04.16 14:52:22) 
Başka yerde olmayan işten iyi para kazanıyorsan kal, o bile bir risk, onun dışında mutlaka iş değiştirmen lazım.


  • amarat  (22.04.16 15:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.