[]

enteresan tesadufler, 3.gözler vs

selam gencler,

son dönemde beni korkutan tesadufler olmaya basladı.

2 haftadır da çoştu mevzu. 1.vakamız, arkadaslarla genelde kadıkoy'de takılırız, o gun trafik cokmus hem de ne zamandır bogaz gormedik dediler diye ani bi kararla cengelkoy'e gittik. senede max 2 defa giderim. giderken bogaz vapuruna da bineriz diye konusuyoduk ama varınca sadece son seferin kaldıgını bindigimiz vapurla donmemiz gerektigini farkedince vazgectik. bu arada cınaraltı'nda otururken, bayadır gormek istedigim ama en son 1 yıl önce gordugum birini cay bahcesinde oturanlardan birine benzettim ama olmadıgını anladım sonra. neyse bi zaman sonra, paldır kuldur hadi gidelim aynı vapur olsun döneriz dedik. vapura yetişmemiz ayrı bi hikaye, neyse bi şekik yetiştik. sonra yine ani bi kararla son iskeleye gitmek yerine ara duraklardan birinde inip donusu beklemeye karar verdik. en son biz indik yani o iskelede ve çat o çocukla karsılastım.
2.vaka 1 hafta oncesi, yine bu defa senede max 1 defa gittigim avrupa yakasında bi semtteyim. bi mevzuyla ilgili dusunurken, o mevzu hakkında bilgisine hayranlık duydugum biri geldi aklıma keşke tanısma imkanım olsa dedim. yarım saat gecmeden yuruyuse cıkmıstık, bi baktım yolun karsısında yuruyor benim idol.

3.vaka dun oldu, tamamen alakasız. kadıkoy'de yururken birini paramparça dizisindeki oglana benzettim ama o degilmiş, yine yarım saat gecmedi gerçegini gorduk.

özet: kendimden korkar oldum, duru görüm mü açıldı, gidici miyim? neler oluyordu://

 
Algida seçicilik yapıyorsun. Bir şey olduğu yok.


  • yirmisantim  (21.04.16 21:52:08) 
@yirmisantim +1
olur öyle çokta şey yapmamak lazım

  • mr2alp  (21.04.16 22:39:00) 
Carl Gustav Jung'un eszamanlilik ilkesini okursan sorunun cevabı olacaktır


  • betsy  (21.04.16 23:06:49) 
pireneler'deki şato kitabını okumanı tavsiye ederim.


  • sosyal yalniz  (21.04.16 23:10:23) 
İki kulhu üç elham okumanı tavsiye ederim.


  • bigbadabum  (21.04.16 23:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.