[]

evdeki sevdiğiniz şeyler

eve girince görüp sizi mutlu eden şeyler ne? (kitaplıktaki biblolar, mumlar vs baktığınızda sırıttığınız şeyler) odayı güzelleştirecek şeyler arıyorum ,bu yüzden sordum.

ayrıca,herhangi bir koleksiyonunuz var mı ?
ne kadar sürede topladınız?
koleksiyonu daha ne kadar genişletmeyi düşünüyorsunuz ?

 
kitaplarım.


  • bigbadabum  (18.04.16 21:11:34) 
koleksiyonum var metal earth koleksiyonum
www.google.com.tr

çok sürmedi bi süredir yenilerini bulamıyorum.
arayıştayım
  • basond  (18.04.16 21:12:10) 
Sadece başlığı okuyunca "yatak" diye cevap vermiştim ama oda güzelleştirici arıyormuşsun. Bu ayaklı lambalar gece loş loş açılınca, arkaya da lounge verince çok keyifli oluyor. Sanki az önce metrobüsten gelip dondurma kutusundaki köfteyi yiyen ben değilmişim gibi. Koleksiyon olarak benim gittiğim ve arkadaşlarımın gittiği yerden aldığı minik biblolar var, çok şirin geliyorlar. Ömrüm boyunca genişlesinler istiyorum


  • aychovsky  (18.04.16 21:17:07 ~ 23:35:13) 
Mumlarım, minik dikensiz kaktüsler, diğer aldığım çiçekler (ev menekşe dolu), kar küresi koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Yurtdışındayken ilk 5 tane aldım. Sonra arkadaşlara aldırttım gittikleri yerlerden, ben gittikçe yine alıyorum. 10 tane var şimdilik


  • jazzabel  (18.04.16 21:17:16) 
erkek arkadaşım :)

Çok güzel bir ayaklı lamba var salonda. Sokak lambalarının replikası gibi. Hafif loş bir şekilde o yanıyor oluyorsa ev tadından yenmiyor.
Bir de hatırası olan şeyler mutlu ediyor.
  • shadowcat  (18.04.16 21:18:05) 
Küçük star wars figürümsü şeylerim var kitaplığımın raflarında. Acayip seviyorum.


  • naberabi  (18.04.16 21:18:28) 
hiç bi şey, bu evden nefret ediyorum.


  • masa penisi  (18.04.16 21:31:01) 
bahsedilen ayaklı abajurlar. odayı ayrı bi güzelleştiriyor, avizeyi açtırmıyorum kimseye o derece.

bi de magnetlerimi her görüşümde mutlu oluyorum. magnet koleksiyonum var. gittiğim şehirlerden beğendiğim magnetleri buzdolabına yapıştırıyorum.
  • in vino veritas  (18.04.16 21:36:08) 
Kedi.

Alet cantam bir de. Darbeli matkap mi dersin, socket set mi, her halt var. 3 yildir surekli bir seyler ekleniyor, bu ara durdu biraz. Ihtiyacim olan cogu alete sahibim cunku.
  • fortisvita  (18.04.16 21:37:34) 
Bu sıralar fesleğenim ve çok tatlı saksısı. Odama girer girmez elimin altında kalıyor zaten. Bir el atmadan duramıyorum. Acayip mutlu ediyor.

Eskiden diş koleksiyonum vardı koleksiyon denemez gerçi ama o kadar büyüyemedi. 20 yaş dişlerim, kardeşlerimin çekilen dişlerini falan biriktiriyordum küçük bir kavanozda. Ben ölürsem benden bir parça kalsın diye takılıyordum anneme. O da kızdı tabi niye öyle şeyler söylüyormuşum diye. Sonra benden habersiz çöpe atmış :(
  • 1a2b3c4d  (18.04.16 21:42:35) 
Los isik.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.04.16 22:15:09) 
Kediler


  • suicides underground  (18.04.16 22:21:07) 
komik kartpostallarim var mesela, alakali oldugu yere mimar silgisi ile tutturuyorum, her gordugum de gulumseten bir saka oluyor ustunde veya bir sirinlik... misal banyodaki fircaligin ustundeki kartta bir adam dis macununun son kalani ciksin diye tupun ustunden buldozerle geciyor, karisi da buna bagiriyor tamam yeter cimriligin bu kadari olmaz gibisinden. mutfak kapisinin ustunde ise baska bir kartpostal var, onda da bir kopek digerinin gerisini kokluyor ve 'hmm, feslegenli tavuk ve biraz kedi boku' gibi birsey diyor. kitapliklardan birinin rafinda ise bir kedi cizimi var, cizimdeki kedi bir kitaplik rafinda uyuya kalmis. zaten evde kedilerim var, onlar basli basina bir gulumseme kaynagi. esimin sakalarini ise yazip kitap olarak bastirsam kapis kapis gider. acayip eglenceli bir insan, beraber cok guluyoruz. kitap okuma kosem var, minik nir okuma lambam, eski ahsap bir ecza dolabinin ustunde duruyor, icine ilac yerine o aralar ne okumayi planliyorsam onlari koyuyorum, camdan yansimasi da cok guzel gozukuyor. yerde durdugu icin boyle tam bir mini zigon gibi oluyor, ustune bir fincan kahve veya bir bardak suyumu da koyuyorum. sonra ecza dolabinin icinden ne canim cekiyorsa secip aliyorum. ikeanin sallanan koltuklarindan var. bir de ahsap bir taburem var, onun ustunde de minik bir yastik. bunlarin hepsinin birlesiminin sadece bizim evde oldugunu bilmek huzur veriyor. hicbirisi set degil, takim degil. kulak ustu kulakliklarim da burada duruyor. kitap okurken bir de muzik dinleyeyim dersem, iyice ucup gidiyorum. kafami kaldirdigim zaman ayakli lambanin isiginda biriktirdigimiz milyonlarca seyi goruyorum karsidaki kitaplikta. siseler, cdler, kitaplar, resimler, biblolar, cesit cesit objeler. mesela bir tepsi var, aslinda aslinda bir antika bir surat teknesinin onarimindan kalan tahta parcalari ile yapildi. tutma yerleri de aslinda teknedeki halat baglama aparatlari. bunlarinin hepsinin hikayesi beni canli ve mutlu kiliyor. evimin her kosesini seviyorum, evde vakit gecirmekten asla sikilmiyorum. dolayisi ile anlat anlat bitmez, bazisinin anisi aci da olsa dunyanin en guzel yerinde bile olsam eve donmek icin hep sabirsizlaniyorum.


  • mavicorap  (18.04.16 23:25:52) 
Led'li mumlarımı ve noel baba şeklindeki ahşap yer süslerimi seviyorum.


  • neferkitty  (18.04.16 23:34:09) 
puf. ayaklarımı uzatıp laptopumu kucağıma alınca benden mutlusu olmuyor.


  • kakao  (18.04.16 23:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.