[]

yaşlı ve huysuz kedini tuhaflıkları

aslında çok da.. şimdi bu benim van kedim var, adı çok afedersiniz "kürt". heterokromisiyle, kürküyle falan tam bir van kedisi. epey yaşlı, bana verenler 9 yaşında dedi. kısır, erkek.

ağzında sorun var diye blendırdan geçirdiğim ciğer/pişmiş bulgur karışımını veriyorum, bazen de yumurta/yoğurt karıştırıyorum. geçenlerde mama kabındakini bitiremedi, üzerini kakasını kapatır gibi kapatmaya çalıştı, bunu takıntılı şekilde yaptı. sonra her bitiremediğinde tekrarladı. anlayamadım. yemeği kötü kokmuyor, üstünü neden örtüyor olabilir? bir defa yerdeki çorapları yığmış kabın üstüne, bir defa yerdeki bütün dökülmüş tüylerini toplamış ama sonra tekrar içtiydi o haldeki yemeğini. yani tiksinmiyor gibi, ağız yarasında kötü koku da oluyor.. bilemedim.


 
O üstnü kapatma hareketini doyunca benim kedi de yapıyordu. Doyduğu zaman kokusu pek iyi gelmiyor ya ondandır.


  • bigbadabum  (18.04.16 11:27:10) 
şunu da sakliyim de sonra yerim haraketi o, bizde aynı şeyi restorantlarda yapıyoruz, bitiremeyince şunu paketlermisniiz diyoruz ya aynı şey işte


  • selam  (18.04.16 11:32:10) 
benim ki de iş gibi yapıyor gece gündüz demeden . halıları delirmiş gibi tımalayıp duruyor . su içiyor yapıyor . mama yiyor yapıyor . 2 damla çiş yapsa banyoda yarım saat paspasla mücadele ediyor .
ağzında sorun varsa bu çok ciddi olabilir . benim bir önceki kedimin çene kemiği erimişti iğrenç bir yapışkan akıntı da varsa hemen veterinere baktırın derim .
diş taşları da koku yapıyor olabilir yaşlı çünkü .
  • devilone  (18.04.16 18:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.