[]

Ucaga binmeden duty free'ye girip geri cikmak?

Simdi pasaport kontrolunde telefondaki barkodu gosterip girdim iceri, duty free'den bir seyler aldim. Geri ciksam cikis yok mudur? Yani gelip bir seyler alip cikilamaz mi geri bir sekilde?




 
Pasaporttan geçtikten sonra olağanüstü haller dışında dönemezsin check-in bölümüne.
Duty free mağazaları zaten pasaport kontrolü sonrasında olur.

  • cakabo  (18.04.16 09:51:28) 
hehehe

HAYIR tabii ki de
  • varg  (18.04.16 10:03:23) 
gayet uçağı kaçırabilirsin. aa tüh der çıkarsın sonra.


  • perloneth  (18.04.16 10:56:51) 
Çıkarsın nereye çıkamazsın, fakat yurt dışına bir bilet alıp yakman lazım. Diyelim ki içeri geçtin, uçağı kaçırdın seni sonsuza dek orda mı tutacaklar yooo illa ki çıkarıyorlar. Ben çıktım ordan biliyorum.


  • ekaterina  (18.04.16 12:58:32) 
o aldıklarını iade ettirirler büyük ihtimalle.


  • Corc  (18.04.16 13:05:02) 
Bilete gerek yok ki ben online check in yapip qr kod istedim. Kodun da screenshot'ini alip gosterdim pasaport kontrolunde. Adam uzaktan bakti, tamam dedi gectim. Ayni kodu tekrar gostersem farketmez yani.


  • sckxyss  (18.04.16 14:18:46 ~ 14:20:09) 
Pasaport polisi seni yeniden geçirir, onda sıkıntı yok.
Mesele check-in bankolarının bulunduğu alana geri dönmekte.

Bir sefer başıma geldi. Pasaporttan geçtim, uçağa bindim, ancak grev nedeniyle uçak kalkmadı. Bizi önce terminale aldılar, sonra uçağın kalkmayacağı anlaşılınca özel bir merdivenden gelen yolcu katına indirdiler. Çıkış yaptığım ülkeye yeniden giriş yapmış oldum. Ertesi gün yeniden çıkış yapıp uçtum.

O yüzden özel durumlar hariç olmak üzere geri dönemezsin o bölgeye. Son dakikada uçmak istemiyorum dersen de benimkine benzer bir prosedür işler ama uçak zaten kaçmış olur.
  • cakabo  (18.04.16 14:26:25) 
Benzer bir şey başıma geldi.Check in'den geçtikten sonra hava limanında otomattan para çekmeyi unuttuğumu farkettim.Tek başınaydım ve yanımda hiç para yoktu.Polis geri dönmeme izin vermedi.Cebimde beş kuruş para olmadan bindim uçağa.Seyehat de tek başıma gezeceğim bir seyehatti.Karşı tarafta beni karşılayacak kimse yoktu.
Allahtan kredi kartım vardı da kredi kartımdan para çekip dımdızlak kalmadım

  • turkuaz  (18.04.16 15:31:23) 
Başıma geldi, annemde bişi unuttum. Polis eşkiğinde çıkıp alıp geri geldim. Unuttuğum şey ilaç olduğu için izin vermişlerdi çıkmaya. Duty freeden bişi almamıştım gerçi.


  • suicides underground  (18.04.16 17:15:08) 
İçeri girdikten sonra 72 saat geçmesi gerekiyor. Kara yoluyla giriş yaptğıında kapının yanında uyarı vardır. Eğer 72 saat geçmemişse duty free'den aldıklarına el koyuyorlar.


  • oldtimer  (18.04.16 23:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.