[]

İstanbulda berber ama harbi berber

Nerede ve kaça?




 
yav harbisimi olur berberin sen ne istediğini bilmiyosan bütün berberler kötü.


  • 05  (16.04.16 01:41:02) 
  • all girls dream  (16.04.16 02:13:50) 
kadıköyde moda caddesine git, manavdan sonra ikinci sola dön, 10-15 metre ileride solda bir berber var. Oğuz abiye traş ol. Herhangi bir aksiyonu yok, sıradan bir berber. Modanın emlak piyasası ondan sorulur. Sıkılırsan onun konusunu aç, 1 saat anlatsın.
15 lira gibi bir şeydi

  • naberabi  (16.04.16 02:21:38) 
Sisli Grand Cevahir Otel, "Sekil Semal" 60 70 tl falan. Ben de buradan almistim tavsiyeyi. Umit abi tam bir sanatci. Her kesimde sanat eseri cikariyor resmen.


  • lynda.com  (16.04.16 09:38:28) 
Image Maker - Beşiktaş
Mustafa'ya tıraş oluyorum ben ama Yavuz'un da gayet iyi kestiğini biliyorum,
www.imagemakerkuafor.com
  • michael_knight  (16.04.16 09:51:06) 
1- moda caddesindeki ilk isiklarin orda aslan berber mine vardi, yanlis hatirlamiyorsam mustafa abi vardi.yillardir gitmedim, adini unuttum :D

2- bostanci istasyomun ordaki sok'un altinda michael var, cem baya iyi keser.

3- kozyataginda ( tinyurl.com/beyazmakas ile yeri gozukuyor) beyaz makas var, orasi da baya iyidir.

Fiyatlar 30-35
  • fakyoras  (16.04.16 10:59:58) 
naberabinin bahsettiği Oğuz Abi sanırım Lale Erkek Kuaförü. 10 numara


  • piszenci  (16.04.16 16:41:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.