[]

burger king franchising almak

franchise almak istediğiizde;

1-bayilik alabilmek için en az 500.000 usd + kdv yatırım yapmamız gerektiği yazıyor. peki bu parayı tab gıda sadece bloke mi ediyor yoksa parayı kendi hesabına mı alıyor? ya da hesapta ahada param mı diyoruz sadece? kurulum için alınan para bu değilse kendi zimmetine ne kadar geçiriyor?

2-ciro üzerinden %13 ünü alıyoruz diyor. çok değil mi yahu bir de ciro üzerinden?

www.burgerking.com.tr

 
1. hesabına alıyor diye biliyorum
2. çok değil bence. çünkü marka burger king. her zaman müşterisi vardır.

  • cokponcik  (16.04.16 00:20:50) 
2. Çok değil çünkü eninde sonunda o şirketin karı baya düşük oluyor. Her bok vergiden düşülsün diye şirket üzerinden alınıyor vs. Kar üzerinden alacaklarına hiç almasınlar daha iyi, uğraştıklarına değmez.


  • noluyo yaa  (16.04.16 00:31:58) 
alacağımdan değil yahu soruyorum işte merak ettim. ileride para olursa alırız diye.


  • filipis  (16.04.16 00:35:47) 
burgerking and mcdonalds'in batirdigi kisiler biliyorum. bence riskli ve kazanci az isler. onun yerine alternatif mutfaklara yonelseniz daha cok para yaparsiniz. turkiyeye geldi mi bilmiyorum; ama tacobell konseptinde bir yer suan burgercilerden daha cok gider.


  • ubi dubium ibi libertas  (16.04.16 00:57:08) 
1-) peşin veriyorsun onu, bloke işi yok. bazı markalar ekipmanlar için ayrı marka kullanma için ayrı para isteyebilir, yani 500'ün içinde olmayabilir onlar, onu sor.
2-) değil. tarif onların, nereden alacağını söylüyorlar, nasıl yapacağını söylüyorlar, senin yapman gereken sadece stratejik yere açmak ve batmamak.

  • hayirsiz  (16.04.16 01:16:19) 
kazancı az falan değil kapanan mc donalds görmedim ben burger da ha keza öyle yerini iyi ayarlayıp sabır ediceksin biraz


  • 05  (16.04.16 01:42:29 ~ 01:42:50) 
500 bini hava parası almıyor. 500 bin ödüyorsunuz ve size restoranı tamamen kuruyor o şekilde veriyor. 500 bine restoranımız oluyor yani. Ayrıca mc Donalds eskiden kirayı kendi ödüyordu, sizi mal sahibiyle muhattap tutmuyordu


  • oscar  (16.04.16 01:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.