[]

Diz Kapağının Üstü Annen de Olsa Tahrik Edebilir

(git: www.dailymotion.com) ilgili video.

Ya bu nasıl bir zihniyettir? İslamda böyle bir şey var mı? Abimin kardeşimin babamın yanında şortla, ince askılıyla gezemez miyim? Gezersem tahrik olabilirler miymiş? O iğrenç ensest ilişkileri hangi kafalar yaşıyor acaba diye merak ediyordum ama şaka değilmiş gerçekmiş.Bu kızını hamile bırakan babanın haberini okurken ne düşündü acaba? Hangi pozisyonda hamile bıraktığını falan mı? Beyninde bomba patlasın emi! Bir erkek onu doğuran annesini elbiseyle görünce tahrik olabilir mi gerçekten? O bir rahatsızlık değil midir? Neden normalleştiriyor?
Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer İslam'da böyle bir şey varsa bana şurada geçiyor, şöyle yazıyor diyebilecek var mı?

Bunun bir de 3 yaşındaki kız çocuğu amcasının yanında külotla gezmemeli diyen versiyonu da var (git: www.onyediyirmibes.com)

 
evet islama göre haram. senin avret yerlerini sadece kocan görebilir erkek olarak. abin, baban, dayın, amcan vs yasak. haram yani. tahrik olup olmamaları önemli değil, kural bunun haram olduğu yönünde.


  • cekilmis gayfe  (12.04.16 18:36:08) 
İğrenç, hastalıklı örümcek bağlamış beyinler. Tüm alt yapısı cinsellik ve kadın bedeni üzerine kurulduğu düşünülen bir din ve yobazlar ordusu.


  • bigbadabum  (12.04.16 18:36:17) 
avret yerleri sadece erkeklere değil kadınlara da haram. yani kadınlar da brbirlerini çıplak göremiyor. bu açıdan bakarsak olayın tahrik olmakla, cinsellikle alakası yok.

ha hastalıklı mı? evet.
  • elorelia  (12.04.16 18:49:32 ~ 18:49:48) 
sosyal, ekonomik ve BİLİM üzerine mi kurulmuş bir din? asfdasdfgasedfgasdfgqafqwef


  • cekilmis gayfe  (12.04.16 18:49:59) 
sosyal hayat: sen onun diz kapağına baktın, onun bir tel saçı göründü, en az 2 kadının şahitliğinin geçerli sayılması, erkeklerde 1 şahit yeterliyken. muhammed'in kimlerle evleneceği, kaç kadın alabileceğiniz, öbür dünyada hurilere boğularak seks partileri verilmesi. gerçekten muazzam.

ekonomik: miras paylaşımının toplamının 130 birim etmesi, ganimet paylaşımı çünkü din adına inanmayanları kesip onların malına ırzına geçmek mübahtır.

bilimsel: bilim adamları ne bulsa bu kuranda yazıyor deniyor. hani ne yazıyor diyorsun, çok alakasız bir şey çıkıyor. sanki kuran bilim kitabıymış gibi oradan aklama çabaları var çok yersiz. hiç mi araştırmazsınız tarzında teşvik edici ayetler de var demek. hıııı ok.
  • cekilmis gayfe  (12.04.16 19:05:15) 
@vegas, nebe 33'ü oku, kimden okursan oku fark etmez. bak bu sitede 40 tane çevirisi var: www.kuranmeali.org
bir tek senin taklacı edip, ayeti çarpıtıp farklı anlam vermiş. diğer 39 kişi memesi tomurcuklanmış kızdan bahsederken :)

  • cekilmis gayfe  (12.04.16 19:25:11) 
oo kuran ayetine yalan diyorsun demek. küfre düştün kardeş, cezan ölümdür :/ çünkü çok barışçıl bir din taam mıee ama dinden çıkan da ölür yağni.


  • cekilmis gayfe  (12.04.16 19:49:21) 
demogoji yok kardeşim, huri falan yok dedin, ben de olduğunu kuran ayetiyle ispatladım. sen de beni seni yoldan çıkarmaya çalışan biriymişim gibi kuran ayeti paylaştın. varsa cevabın ver, yoksa susmasını da bil.


  • cekilmis gayfe  (12.04.16 20:09:12) 
yahu ediyor işte.

kızına tecavüz eden babalar, torununa yürüyen dedeler, yedi yaşındaki çocuklara tecavüz eden güya öğretmenler hocalar.

kuran içki içmeyin demez, içkiye yaklaşmayın der. Zina etmeyin demez, zinaya yaklaşmayın der. bu emri verirken de yapma demiyor, yaklaştırmamış olursan korunmuş olursun işte.
  • pomknos  (12.04.16 20:25:40) 
böyle bir zihniyetten çok daha iyi olduğu kesin

www.mamamia.com.au
  • yue  (12.04.16 20:30:51) 
Dinde böyle bişey varsa maalesef insanlığın gerçekten pislik olmasından kaynaklanıyor. Bunun gibi fetvalar varsa gerçek hayatta sürekli karşılaştığımızdan . Kızına tecavüz eden yok mu ? Yengesine hallenen ? Ve bu adamlar gerçekten Allah korkusu olan adamlar mı? Hayır tamamen sapıklar.
Beni bu seyler şaşırtmıyor . Bu sebeple de Haram olması kadar doğal bir şey yok .

  • cabiday  (12.04.16 20:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.