[]

Vodafone'dan memnun musunuz?

Merhaba,

1999'dan beri Turkcell kullanıyorum ama ben de malum nedenlerle hattımı taşımaya karar verdim. Vodafone'da 12 ay taahhütlü bir tarife buldum bana uygun ama işte onca yılın alışkanlığı, sanırım azıcık korkuyorum. Vodafone kullananlar, memnun musunuz? Yoksa Avea'ya mı bakınsam?

Yorumlarınızı rica edebilir miyim?

Teşekkürler.

 
avea'dan iyidir ben de hat taşıma başvurusu yaptım. bugün yarın geçerim. etrafımda kullananlar memnun hep. avea leş gibi ama sakın bulaşma.


  • cekilmis gayfe  (12.04.16 12:28:20) 
memnunum. hem avea gibi ucuz, hem de avea'dan cok daha iyi cekiyor.


  • bohr atom modeli  (12.04.16 12:29:09) 
4.5g için hız testi sonuçları vodafone da en kötü evet ama vodafone hiçbir zaman en hızlı olucaz diye bi iddiada bulunmadı, 4 bucak g dediler kapsama alanına önem verdiler. 2012-2013 te vodafone kullandım memnundum. sonra niye hatırlamıyorum ama daha ucuz diyedir muhtemelen salaklık edip avea'ya geçtim avea rezillikti. sonra turkcell kullandım 2016 başında da vodafone a geçtim. 4 aydır vodafoneluyum ve son derece memnunum. hız testi yaptığımda 100 mbit görmüyorum belki ama telefon her yerde çekiyor. hatta ofisteki asansörde çekmezdi, 4.5g geldiğinden beri orda da çekiyor. 1-2 yer daha var bu şekilde. mobilde 100 mbit hız zaten gereksiz bi lüks. 30-40 arası alıyorum o da yeterli. bana sorarsan vodafone red paketlerinden birisini al. çok çok iyi kampanyaları oluyor. 2-3 tanesini her ay kullansan zaten vodafone a verdiğin aylık ücreti çıkartıyorsun.


  • washe  (12.04.16 12:29:47) 
tarifeler arasında geçiş konusunda hassasiyet göstermediği için vodafone u bırakıp aveaya geçmiştim. aveadan da gayet memnunum


  • gazozailacatmauzmani  (12.04.16 12:31:16) 
13 yıl turkcell kullandıktan sonra vodefone'a geçmiş ancak 1 sene ancak dayanbilmiş birisiyim.

turkcell geçirecği fiyatı baştan belirtiyor en azından.
vodafone'da sabit bir fatura asla alamadım. benim kullandığım dönemde (2014) de yarak gibi internet tarifeleri vardı. turkcell'e geri döndüm.
  • etsiz cig kofte olmaz  (12.04.16 13:53:08) 
Çok memnunum.


  • dessy  (13.04.16 10:26:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.