[]

balkonda kuluçka güvercin

merhaba,

yumurtaya yatmış bir güvercinimiz var balkonda. iki ay önce taşındığımızda ev sahibi "yumurtaya yattığı için balkonu temizlemedik" dedi. biz de kış diye oralı olmadık. iki ay geçti kuş hala yumurtada bekliyor.

20 25 gün değil mi kuluçka süresi? bu kuş daha ne kadar yatacak burada? biz taşınırken gürültümüze bir ara yumurtasını bırakmış, kısa bir süre sonra (bi kaç dakika ya da saat sonra) yeniden gelmişti ve o gündür orad. yoksa yumurtalar bozuk mu?

öyle olsa kuş bunu bilir mi? hayvana üzülmeye başladım iki aydır orada oturmuş bekliyor.

 
kuluçka dönemi 15 veya 20 gün sürer fakat yumurtalar bozuk olsa o yumurtalara kati süretle oturmaz


  • Sandman  (10.04.16 14:14:09) 
bilmiyordur belki? ya çıkarsa diye bekliyor olabilir mi?
biz buradayken tekrar yumurtaya yatmış olabilir mi? 2 2buçuk aydır kuş oturmuş duruyor.

  • dahinnotha  (10.04.16 14:29:29) 
yumurtaları görüyor musunuz? yavrular yumurtadan çıktıktan sonra bir kaç hafta daha anne üstlerinde oturmaya devam ediyor. yani belki yavruların üstünde oturuyordur..


  • treize  (10.04.16 15:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.