[]

Tap sikrıt makarna soslarınız neler ?

Sb. Pişirme önerisi, sos yapımı, püf noktalar,özel tarifler itinayla alınır. Tşk.




 
tavaya dibini kaplayacak seviyeden biraz fazla çiçek yağı koyup, enine dilimlenmiş sarımsak parçalarını yağ iyice kızgınken atıp pembeleşmesinin hemen ardından süzerek alıyorsunuz.
O sarımsaklar kıtır kıtır oluyor.

her porsiyona yarım çorba kaşığı kalan çiçek yağından ekleyip üzerine kıtır sarımsaklardan serpiştiriyorsunuz.

Spagetti özellikle muazzam oluyore.. :)
  • mhm  (08.04.16 16:51:06) 
taze fesleğeni alıp iri iri doğruyorsun. tavada zeytinyağında sarmısakları çevirip, fesleğenleri atıp birkaç dakika kavuruyorsun. Makarnanın üzerine döküp, biraz da parmesan rendeliyorsun üzerine. Çok basit ama lezzetli. Afiyet olsun.


  • innerbliss  (08.04.16 17:10:23) 
soğanı karamelize pişir. ayrı tavada mantarı az yağda çevir. ikisini birleştir. üstüne bir kutu hazır krema dök. biraz tuz ve karabiber. 2 dk çevir. voila! penne üstüne dök. üzerine taze maydonoz yaprakları. sora parmak yemece.


  • hushhush  (08.04.16 17:13:15) 
İnnerbilis +1 sarımsaklı tereyağı <3 tercihen keçi peyniri rendesi efso bişey


  • hasmetizm 2046  (08.04.16 17:14:11) 
Fesleğen ve maydonozu iyice doğrayın. Tavada zeytinyağında sarımsakları pembelestirin. Üstüne fesleğen ve maydonozları ekleyin. Biraz piştikten sonra krema ilave edin. Biraz cevirdikten sonra tuz, karabiber ve makarnaları ekleyin. Çok lezzetli oluyor sahiden.


  • fraise  (08.04.16 17:18:21) 
Herkesin gizli sosu aynıymış lan :)


  • hasmetizm 2046  (08.04.16 17:20:32) 
Zeytinyağı, taze fesleğen, tuz, karabiber ve dolmalık fıstığı mutfak robotundan geçirin. Miss gibi kokan taze pesto sosu.


  • archmage mahmut  (08.04.16 18:10:37) 
Şu yazılan nezih tariflere bak. Benim bir tane gizli sosumun ana maddesi ton balığı-mısır, digerininki kıyma. Ayı gibi kaldim resmen. Üzüldüm.


  • shadowcat  (08.04.16 18:26:10 ~ 18:26:49) 
Vegeta.
Bak bunu yaz bi kenara, sihirdir bu, kimseye söyleme yalnız aramızda.

  • bigbadabum  (08.04.16 18:35:23) 
domates sosu seviyorum ben, yagi da cok az olabilir, benim tercihim zeytinyagi fakat domates asiri sulu bir sey oldgu ucin zaten onlar olene kadar once bir kendi suyunu birakiyor, o sirada sadece suda haslaniyormus gibi tavaya biraz su koyup oyle bile pisirebilirsiniz, artik domates iyice kendini salip salcalasinca zeytinyagini soyle azicik dibi tutmasin diye ekliyorum, kimyon, kuru feslegen, bir de boyle dolu tanesi gibi iri iri kirik ceviz koyuyorum, en sonra guzel yagli bir beyaz peyniri borege koyar gibi elime parca pincik edip koyuyorum. super oluyor. eger evde varsa biber salcasi da ekleyebilirsiniz, boylece tuz eklenmis olur, egr salca eklemeyecekseniz biraz tuz da eklenmeli.


  • mavicorap  (08.04.16 19:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.