[]

256 dan 512 ye geçiş

Türk Telekom açıklama yapıp "256 kalmıyor artık, 256 ları beleşe 512 yapıyoruz" diyeli 4-5 saat oluyor. Kendi intertnetimi kapadım açtım fakat benimki halen 256 da. 256 dan 512 ye geçiş yapmış var mı aramızda?

www.turktelekom.com.tr


 
o saatten beri bütün forumlarda bu konu tartışılıyor, bütün haber sitelerinde de çıktı, fakat milletin dikkat etmediği bir konu var, verdiğin linkteki resmi açıklamada "toptan ADSL fiyatlarını indirdi" deniyor, yani bizim kullanığımız paketler farklı gibi geliyor bana.
umarım yanılıyorumdur.

  • sathaner  (02.08.07 16:51:59) 
İnternetin toptanı perkandesi nasıl olabilir ki? :S


  • 3200  (02.08.07 16:57:57) 
servis sağlaycılara sattığı hatların fiyatını indirdiler , sanırım pazartesi gunu son kulanıcıya yönelik indirimler acıklanıcak


  • magoria  (02.08.07 17:02:46) 
ayın 15inden sonra uygulamaya koyulcak diye biliyorum ben..


  • demlikposet  (02.08.07 17:05:54) 
Türk Telekomun kendi sitesindeki resmi açıklamada ayın 15'i diye bir laf var mı arkadaşım?


  • 3200  (02.08.07 17:12:13) 
direkt sayfadan alıntı yapıyorum:
"256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps’ye yükseltildi."
doğru düzgün zaman kipi bile yok. saçmasapan bir şey işte. tiksinç. sinir.
ayrıca bu limitsiz 256 kaç paraydı ya?
  • ophelia  (02.08.07 18:14:27) 
yok arkadaşım! fakat telekomda çalışan ve bu işleri bilen bir dostum var


  • demlikposet  (02.08.07 18:33:14) 
arkadaşlar geçen haftalarda toptan indirime gidilmişti hatırlarsanız. 3-5 ytl bişey. bize yansıması da bi hafta sonra olmuştu gelen açıklamayla..

şimdi yine aynı indirim oldu fakat bu sefer %40 oranında. bunu da 1 hafta içerisinde yapılacak tarife değişikliği açıklamasıyla söylerler sanırım.

smile adsl,superonline vs. de sağlıyor ya adsl onlara yönelik bi indirim oldu işte genel dağıtımda.. telekom tabi kendi tarifesine de yansıtacaktır bunu.
  • nihilanth  (02.08.07 19:19:54) 
@ofelya: 49 ytl idi
@demlik poşet: "Bir arkadaşım" diyosun yani :))

  • 3200  (02.08.07 19:24:59) 
çoğu kişinin karıştırdığı bir şey var. biz türk telekom değil ttnet abonesiyiz. türk telekom adsl hizmetinin toptancısı. türk telekom bu fiyat değişikliği için bir ay önceden telekominikasyon kuruluna başvurmuştu zaten. bugün onaylandığı için yapıldı bu duyuru. smile superonline ve ttnet e yeni tarifelerimiz budur diyor onlar da kendi fiyatlarını belirliyor. her ay gelen faturalarınıza dikkat edin ttnet yazıyor üzerinde türk telekom değil. her ne kadar bu üçünün fiyatları aynı olsa da bunun sebebi piyasayı domine eden ttnet in tarifelerini açıkladıktan sona superonline ve smile küçük oyuncu oldukları için mecburen aynı fiyata veriyorlar hizmetlerini. ancak isterlerse daha ucuza verebilirler. ama bunu sadece uzun süreli sözleşme imzalayanlara kampanya olarak yapıyorlar. hizmet doğru düzgün oturmadığından dolayı "lan şimdi 2 yıllık sözleşme imzalarım yaz fırtınası gibi iyi bi olay çıkar zarar ederim" dememek için kimse uzun süreli sözleşme yapmaya yanaşmıyor doğal olarak. faturalarınızı hala ptt den ödüyor olabilirsiniz ancak ptt sadece tahsilatçılık yapıp komisyon alıyor aynı elektrik fatualarında olduğu gibi veya bankalar gibi normalde hiçbir alakaları yok. aslında cem yılmaza o kadar para vereceklerine bu ayrıştırmayı yapabilecek bir reklam yapsalar çok daha iyi olur. millet hala bunlar devlet memuru ve devlet bizi kazıklıyor diye düşünüyor. mesela açın olayla ilgili haberin hürriyetteki yorum sayfasını herkes sallamış ağzı olan konuşuyo şeklinde.

bence şimdi asıl önemli olan mahkeme kararı da belli olan adsl bağlantısı için telefon hattı gerekemdiği için telefonunu hiç kullanmayan ama sırf mecbur olduğu için her ay en az 10 ytl para ödeyen insanların bundan nasıl kurtulacağı.ve bu yükseltmeyi yapan türk telekom un bunu kaldırabilecek alt yapı yatırımını yapıp yapmadığı zira hepimiz biliyoruz ki bağlantımız aslında 1 mbit değil şimdi daha da düşecek mi hızımız. tamam ucuzladı ama bağlantımız da yavaşladı demeyiz umarım.
  • luflee  (02.08.07 20:44:30) 
4 mbit diyor? adsl2 ile mi sağlıyolar bunu hani yapamıyoduk?


  • ozdek  (02.08.07 23:08:45) 
@ophelia: hocam bu ekmegin fiyatini bilmemek gibi bisey yahu. ck ck ck kinadim valla.


  • atomant  (03.08.07 00:11:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.