[]

Telefonum dinleniyor mu?

2 gundur esimi ararken telefon 2 kez caliyor sanki 2 telefon caliyor gibi

Ben sefil bir devlet memuruyum ama babam isadami. Is yaptigi birinin telefonlari dinleniyordu onceden

Ne dersiniz?

 
Telefon dinleniyorda bile bunu ahizeden duyduğun sesle anlamazsın. Şehir efsanesi onlar, 25 yıl önceki analog düzenden kalma söylentiler. Dijital sistem kullanıyor telefon hatlarının tamamı.

sen yine de whatsapp'tan ara, orada iletişim şifreli.
  • harzem  (08.04.16 08:32:30 ~ 08:33:27) 
Burası da izleniyor olabilir. Benden söylemesi...


  • bigbadabum  (08.04.16 08:33:26) 
telefon dinlense bu kadar keko bir şekilde belli olmazdı, önüne gelen dinleyemiyor neticede. amcam da diyordu "acaba mı" diye, konuştukça sesim yankı yapıyor karşıdan duyuyorum sesimi diyordu; seninki de o durum galiba. amcam da sefil bir memurdu. gerçi cemaatçiydi, o zamanlar araları bozuk değildi belki de dinleniyordur ajlksda.


  • baba jo  (08.04.16 08:35:20) 
4.5G ye geçtiğimizde böyle bir gecikme/eko olacak diye çok haber yaptı gazeteler televizyonlar ama dikkat etmediniz sanırım.
4.5G ye geçtiyseniz sebebi o.
Voice Over LTE diye birşey yok, DataOver LTE var aslında.
O yüzden Ses aramalarında şebeke sizi tekrar 3Gye düşürüp oradan aratıyor
aynı şekilde aradığınız insana da aynısı yapılıyor.
Bu yüzden gecikme/eko var.
  • Corc  (08.04.16 08:44:01 ~ 08:45:19) 
@corc 3g takilmaya devam ediyorum


  • la noix  (08.04.16 08:51:45) 
Valla ben bu memleketten keko seylerbekliyorum. "Yaaa o kadar da salak degillerdir" demiceksin cunku o kadar salaklari var :/ neyse konusmalarima dikkat ederim olur biter zaten muhabbet oglan kacta uyandi, napiyo, ne yedi, eve ne zaman gelcen falan :p


  • la noix  (08.04.16 09:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.