[]

Tek basina konser

Ya die antwoord geliyomus haziranda. Ben cok seviyorum gitmek istiyorum ama hicbir arkadasim dinlemiyor :( aslinda tek basima eglenmek sıkıntı degil ama gecenin bi yarisi kucukciftlik parktan avcilara kiz basina donmek problem olur mu bilemiyorum. Tirsiyorum biraz. Zaten su aralar gunduz gozuyle yurumeye korkuyoruz.
Ne dersiniz alim mi bilet? Yapayim mi cilginlik?



 
Ben çok sıkılırım tek başıma ama al konser zamanına kadar şartlar değişebilir.


  • bigbadabum  (03.04.16 13:28:39) 
dinlememeleri gitmelerine engel değil.bence en azından bir arkadaşını kafalayabilirsin.sosyalleşme olarak baksınlar olaya.bulamadıysan da sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.yani konserden çıkan herkes bir şekilde bir yerlere ulaşmaya çalışacak.yollar ve toplu taşımalar tenha olmaz.çok seviyorsan git kaçırma.fırsat öyle sık ayağına gelmiyor insanın.


  • willzyx  (03.04.16 13:29:27) 
küçükçiftlik park nerede bilmiyorum lokasyon olarak ama avcılar'a metrobüsle geçebilirsin sanırım? küçükçiftlik park'tan en yakın metrobüs durağına kadar taksiyle gitsen mesela? bi şey olmaz bence.


  • der meister  (03.04.16 13:47:07) 
tek konsere bayılırım. defaten yaptığım bir şey.

çok keyifli olur, insanlarla tanışırsın. beşiktaş ya da kaıköy de konser çıkışı kalabileceğin bir arkadaş evi ayarla derim ben.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (03.04.16 13:53:20) 
ben daha önce testament konserine tek başıma gitmiştim. kimse gelmiyor diye sevdiğin grubu kaçırma bence. birileriyle tanışmayı seven biriysen buradan ya da ekşi sözlükten giden birileri kesin çıkar. ben kendi kendime seyredip, kimseyle konuşmadan da dönmüştüm. gayet de güzeldi, yine olsa yine giderim.


  • of dream and drama  (03.04.16 13:58:16) 
Valla ben zamanında çok kez tek gittim ama şimdi eve giriş için belli saati geçirmemeye çalışıyorum. Git git bir şey olmaz diyemiyorum maalesef.
Ama azıcık daha ısrar et arkadaşlarına hatta @dream in dediği gibi burdan, sözlükten çıkar birileri.
Gidemezsen de üzülme küçükçiftlik göt gibi zaten, ben şimdiden Muse için üzülüyorum. Başka yer mi yoktu allahsızlar:-(
  • pamuk helvalar cebe  (03.04.16 14:19:29) 
gidilir gitmesine. hatta ben çoğu konsere tek başıma gidiyorum. birilerini bulmaya çalışmak gereksiz ve yorucu geliyor. arkadaşlarımın bi konsere gidesi olduğunda haberim oluyor zaten bi şekilde çünkü insanlar genel olarak yalnız gitmek istemiyor. ama ben tek başıma daha rahat oluyorum bile diyebilirim sanırım. tek sorun dönüş yolun işte. dendiği gibi civarda kolay ulaşabileceğin bi yerde kalacak bi yer bulabilirsen olur bence. diğer türlü buradan filan sorarsın olmazsa gidecek var mı filan gibi.


  • tepedeki psychedelic adam  (03.04.16 22:53:19) 
tek başına konser dünyadaki en öznel şeylerden biri. tek başına istediğin gibi takılabiliyor, kimseye bağımlı olmuyorsun. çevremde dinlediğim müzikleri dinleyen insanlar az. o yüzden sayısını yalnız gittiğim konserin sayısını bile hatırlamıyorum. kısaca süper olay.

kalmaya mekan ayarla. en kötü senin gibi avcılara gidecek tonla insan vardır. onlara itele kendini. metrobüs nasılsa çalışıyor geceleri.
  • mermize  (03.04.16 23:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.