[]

Sizce WhatsApp; IOS ve Android arasındaki farklılıkları er geç kapatır mı?

en bariz örneği olarak IOS'ta sohbetler içinde anahtar kelime araması yapamamak var. arkadaşlarımın aylar önce önerdiği bir link'e falan ulaşamıyorum bu yüzden. çok işkence oluyor geriye gitmek. (tamam favoriye alma diye bir özellik geldi eyvallah ama yeterli değil işlevsel olarak. çünkü bir şeyin sonradan favorim olacağını kestiremem ben. sonradan lazım olabilir bla bla) en fazla sohbeti komple maile yolluyorsun ve sonra text tabanlı bir arama yapabiliyorsun. ama bu da android'deki gibi pratik olmuyor. android'de ne güzel, anahtar kelime yazıp arama yapabiliyorsun misler gibi.

ben de sırf bu yüzden periyodik olarak maile atıp, sonra telefondan siliyorum konuşmaları. yer de kaplamamış oluyor bu sayede.

sizce işte bu eksiklik IOS'a da gelecek midir er geç? bunu bilmek belki silmekten vazgeçirebilir beni. en azından bazı arkadaşlarımla ve gruplarımla olan konuşmaları... ne dersiniz? 1 milyon kişi toplayıp bunu IOS'a iletsek dikkate alırlar mı mesela?

ve evet derdimi ben de zkeyim...

 
ios da var ki zaten bu özellik


  • Frederick Co  (31.03.16 19:09:13) 
frederick in dediği gibi var o özellik zaten çoktandır :)

konuşmaların olduğu pencerede en yukarda. normalde görünmüyor. aşağı ittirip ortaya çıkartman lazım
  • washe  (31.03.16 19:19:15) 
ios'ta search var.


  • sta  (31.03.16 19:19:52) 
vay arkadaş ya. bir şey daha öğrendik. ben hep kişisel konuşma ekranları içinde ve özel ayarlar ekranında aradım durdum. kastettiğiniz "ara" hiç aklıma gelmemişti. onu ben "rehberden insan ara" gibi bir şey sanıyordum.
çok teşekkürler. bugünmüş bunun öğrenme karması...

  • matrix  (31.03.16 22:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.