[]

KPSS başvurusu için iş yerinden izin

Nasıl alayım ya yarın son günmüş kesin kuyruk falan da olacak öyle yarım saatte halledilecek gibi değildir herhalde.

Benim bağlı olduğum kişi yurtdışında ve daha iki ay oldu işe gireli. Direkt ben KPSS'ye gireceğim demek de istemiyorum. Bi akıl verin dostlar.


 
kpss başvurusu internet üzerinden yapılabiliyor, önceden aday şifreniz varsa tabi


  • aquarium  (30.03.16 23:07:24 ~ 23:10:00) 
liselerde fazla sıra olmuyor. koordinatörlük yerine liseye git.


  • sanguine mcqaer  (30.03.16 23:08:57) 
@aqua ÖSYM iki buçuk senelik mezuniyetimi kabul edememiş de onun için diploma götürüp al bak mezun oldum ben demem gerekiyormuş. İşin komik tarafı kurumlar arası falan bir olay da değil bu ama adam beni okuyor gösteriyor sisteminde.


  • an engineer  (30.03.16 23:10:30) 
bugün tesadüfen ösym'nin önünden geçtim. bir kuyruk vardı valla şok oldum 100 metreyi geçmiştir heralde benim gördüğüm sırada kuyruk


  • maresalx  (30.03.16 23:18:30) 
Oglen 12de gittim 7de bitti. 3 okul gezdim.tum gun izin alican. Ise gitme sabah doktora git durumu soyle rapor al 1 gun


  • sevisgenturk  (30.03.16 23:44:31) 
kolay. senin gibilerin olma ihtimalini düşünüp sabah 6.30da kapının önünde bekliyorsun. mesai başladıktan 2 dk sonra işini bitirip çıkıyorsun. mesai 8de başlıyordur. max 8.10 geçe bitirirsin orada işini. izin almana da gerek kalmadı. evcil yılanım hastalandı, amcam bıçaklandı dersin işte.


  • glamdr1ng  (31.03.16 00:25:16 ~ 00:26:20) 
an engineer okuyor olman sınava girmene engel olmaması gerek ben 2014 mezunuyum 2014 yılı okurken girdim, 2015 sistemde okuyor gözükürken girdim okuyor gözükmeniz tercih yaparken sıkıntı oluyor diye biliyorum farklı bir şey varsa bi yeşillendirin lütfen.hatta hala okuyor gözüküyorum bu senenin başvurusunu yaptım onaylandı falan.


  • obez pacman  (31.03.16 08:54:24 ~ 08:55:43) 
@obez pacman Arayıp sordum, başvuruya engel değilmiş. Tercih dönemine kadar gidip güncellemek gerekiyormuş ama eğitim bilgisini. Teşekkür ederim, beni büyük bir yükten kurtardınız :)


  • an engineer  (31.03.16 09:15:23) 
bu saatte gittiysen kuyruk fizan'a yakındır. yine de bir bilgilendirme yapayım ki başkası için kolaylık olsun.

*kpss'ye başvurmak için eğitim bilgilerinin güncel olması gerek. eğitim bilgileri "bir sınava başvuru esnasında" güncellenebiliyor ancak. bu sebep yüzünden normalde olduğunun iki üç katı bir kuyruk oluyor bu zamanda. bir nisan itibari ile bu kadar kuyruk olmaz.

herhangi bir) sınava başvuru esnasında para ödemek zorunda değilsiniz. bir sınava başvurarak eğitim bilgilerinizi güncelleyin, ama ödemesini yapmayın olur biter. ardından ais.osym.gov.tr adresinden kpss başvurusu yapar ve kredi kartı ile ödeme yaparsınız.

bunu söylediğim şey bugün son olan kpss başvuruları ile ilgili değilse de seneye ya da sonraki sene sınava girecek olanlar için kolaylık olabilir.

*fotoğrafınızın güncellik tarihi hala devam ediyorsa koordinatörlükten değiştirilemez. fotoğraf size benzemiyorsa dilekçe ve yeni fotoğrafınızı ösym merkezi'ne göndermelisiniz.

*ösym şifresine muhakkak sahip olun.
  • dahinnotha  (31.03.16 09:16:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.