[]

en fazla 40 bine tam otomatik araba tavsiyesi(babalık)

babişimin linea'sı var, otomatiğe ön yargılıydı ama zorla ikna ettim. zaten yaşlı adam yoruluyor vites aşaa vites yukarı. öyle çok para vermem dedi, baktım linea'yı 27'ye falan rahat satabiliriz, düz hesap 40'ta anlaştık(hayır mhp'li değil).

piyasaya hakim değilim hiç, şöyle bir baktım ve bişeyler buldum ilk etapta. araba geniş olsun istiyor o yüzden geniş bi sedan bakıyorum. dizel olması da diğer bir seçenek, başka bişey istemiyor koltuk ısıtmaydı göt masajıydı falan. benzinli de bi seçenek ama lpg'li isteyecek biliyorum, o yüzden ilk tercihm değil.neye göre karar vereceğimi bilmediğim için sizlerden yönlendirme rica ediyorum. direkt marka model tavsiyesi olmasa bile "şuna dikkat et, şu arabaların şusu sıkıntılı" gibi genel geçer bilgiler de işime yarar. mesela bu fiyat aralığının en çok tercih edilen arabası nedir? cruze ve hyundai gördüm sahibinden'de dolanırken ama cruze benzinli, hyundai ise imaj açısından çok şeetmedi beni. gerçi linea kullanan adama çok fark etmez ama ne biliyim.
araçları genel fikir olsun diye koydum, illa bu ilandakiker diye düşünmeyin ama ilandaki örneklerden gidip "şusuna dikkat gibi" şeyleri duymak isterim. teşekkürler...
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

 
ben de pek bilgili değilim ama ilgili arkadaşlarımdan duyguklarım kadarıyla yazayım.
fordlarda şanzıman sıkıntısı varmış,sorunluymuş. opel ve fordlara genelde "geç olm onları" diyorlar.
benim için de fluence ve linea aynı, boşuna büyük ve hantal araçlar. linklerdeki ilanları eleyince geriye hyundai accent kalıyor ki o da aralarındaki en yeni araç. lineadan accente geçince pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
  • MtKrt  (28.03.16 12:58:22) 
fluence iyi bu seçenekler arasında ama aracı iyi incelemek lazım.


  • jugador  (28.03.16 13:01:55) 
@MtKrt, ya zaten ford ve opel desem ilk başta höt diyecek yedek parçasıydı falan. taam biz de biliyoz o kadarını da insan babasını bi karizmatik arabada görmek istiyor. lada samara kullanıyordu 15 sene önceye kadar, kabus gibiydi allam :(
fluence'ı görse üstüne atlar kesin diye düşünüyorum, dediğin gibi tam öküz arabası. accent'in içi falan da güzel ama genişliği nasıl acaba...

  • baba jo  (28.03.16 13:04:02) 
linktekileri model yılı, km ve marka olarak değerlendirirsek hyundai galip gelir.


  • cekilmis gayfe  (28.03.16 13:09:55) 
accent dıştan küçük görünüyor ama içi genişlik olarak yeterli gibi, şikayet edene rastlamadım. hem accenti kullanan baba bence gayet karizmatik olur :)
olmadı toyota corollaya bakın diyeceğim ama limitin biraz üstünde ve accent e göre model yılı düşük ve km fazla çıkıyor.
www.sahibinden.com
  • MtKrt  (28.03.16 13:18:05) 
linklerin hepsini geç. eğer lpg'li düşünürseniz bir honda civic alın, gerisi traş. a class otomobillerdekini aratmayan muhteşem bir otomatik şanzımanı var. 8 sene kullandım ve servise rutin bakımlar dışında hiç gitmedi.


  • teritori  (28.03.16 13:33:10) 
Honda civic kullaniyoruz,yine alsam honda derim.


  • brnbrs  (28.03.16 13:45:32) 
civic'ciler, peki geniş midir bu araba? fotoğraflardan pek öyle gelmedi çünkü.


  • baba jo  (28.03.16 14:02:23) 
Ici ve bagaj kismi gayet genis.aradigin fiyatada mutlaka bulursun.


  • brnbrs  (28.03.16 14:05:54) 
@Teritori nin dedigi gibi bakim disinda serviste hic isiniz olmaz.


  • brnbrs  (28.03.16 14:07:18) 
bagaj konusunda çok geniş diyemem ben.


  • teritori  (28.03.16 16:17:38) 
Bizimkinde tup olmadigi icin
Genis dedim,tabi bu da kisiye gore degisir.

  • brnbrs  (28.03.16 17:03:23) 
laguna?


  • icim urperiyor  (28.03.16 17:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.