[]

ali agaoglu

sizce de bu adamin ustune cok gidilmiyor mu? su videoyu izledim de: www.facebook.com

ulkeyi yonetenler ne ki eline imkan gecirenler duzgun olsun. gerci bu demek degil ki iyi madem susalim. tabii ki tepki koyulsun ama neden sadece bu adam? ne bileyim butun bu diger buyuk holding vs sahipleri bundan daha mi iyi? neden onlar hic gundeme getirilmiyor? bir de ben ozellikle su gul-karanfil konusunda biz internet kullanicilarinin da hatali oldugunu dusunuyorum. zengin-fakir karsilastirilmasi yapilan her duruma ali agaoglu capsleri falan yapiyoruz, adam da belli ki kendi fakir mizah anlayisiyla komik olmak istemis internet paylasimlarina ithafen. olamamis, orasi ayri.


 
nasıl komik olmak istemek abi o canlı bomba olayının üzerinden şaka mı yapılır ?
ortanca hanım falan diyor herif o videoda ya

  • naberabi  (24.03.16 18:19:18 ~ 18:19:41) 
ya tabii ki isin o kismi oyle. adam anlayis, uslup bilumum sey yoksunu zaten. hele ki ortanca hanim kismini tam 3 kez basa sardim ben mi yanlis anladim yoksa adam ortanca cocuk yerine yanlislikla mi hanim dedi diye.


  • letheavendangered  (24.03.16 18:22:07 ~ 18:23:03) 
Diğer büyük holding sahipleri açıklama yapmıyor da ondan. Zengin fakir olayında bu adamın kullanılmasının sebebi yine kendisi, istanbul'da trafik yok helikopterle her yer 20 dk. dersen herkes de başlıyo işte konuşmaya. Kendi konuşmalarının yansımaları yani özetle.


  • ekaterina  (24.03.16 18:24:48) 
bu adama yuklenmeden once sirada iktidardan tut muhalefete kadar cok insan var.

bu adam hedef sasirtiyor ve biz de mal gibi asil suclular ortada gezerken ali agaoglunu konusuyoruz burda.
  • seljax  (24.03.16 18:36:32) 
"Soz gumusse sukut altindir" derler.

Bu adamın üzerine bu kafa gidiliyor olmasının sebebi hem yalan yanlış davranıp hem bunu gözümüze sokup hem de tüm bunlarla boburleniyor olması.

Espri ise cem yılmaz da yapıyor,ben de... benim yerime onun talep görüyor olması doğru yerde ve zekasıyla bunu yapiyor olması.

Ama terör üzerinden, insanların deger verdiği semboller üzerinden (ille de kural değildir ama uluslararası kabul edilen anmalarda karanfil birakilmali, multimilyarder olsaniz bile, bu fakir olmakla ilgili degil) ve hakarete varacak düzeyde (pis fakirler siziiii) komiklik yapmaya çalışırsanız kimse gulmedigi gibi bu kadar tepkiyi de haketmissiniz demektir.

Gorgusuzluk, aptallık,kibir insanların tepki göstereceği şeylerdir.
Yoksa kimse kimsenin hayatını nasıl ve kac para ile harcadığını umursamıyor.

"Ağır ol ki molla desinler" diyerek bitirmek istiyorum.
  • balik kraker  (24.03.16 18:46:58) 
abi herif bildigin kereste. boyle hassas bir konu uzerine yaptigi espri mi simdi? bu tabi bize yansiyan bir goruntu. diger zenginleri bilemem ama ulu orta bu sekilde kim konussa onlara da ayni sekilde yuklenilir. bu herif parayi hazmedememis. koc sabanci vs gibi elemanlardan boyle bir sey duymadik,

herif kutuk .
  • exlibris  (24.03.16 19:46:40) 
Karanfil espirisi üzrerine gülen kitle şu sözü aklıma getirdi:osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.


  • delicevat  (24.03.16 20:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.