[]

Amerikada sahte evlilik

Amerikada oturma ve çalışma izni için sahte evlilikler yapılıyormus .10 000 dolar civarındaymıs.Bu işi yapan kişiler varmıs.Bilginiz var mı hiç ? Bu işi amerika için de yapılıyor. Yani türkiyede yapanları sormuyorum.




 
svetlana diye biri var, bizim bi arkadaşın barında çalışıyor. ona da ayarladık geçen böyle bişey. o kadar tutmaz ama daha ucuza halledebiliriz heralde.


  • elorelia  (24.03.16 17:51:16) 
Ahaha yok ama fake olabiliyor onlar. En iyisi gay marriage. Öğlen şipşak halledersin


  • rodriguez2  (24.03.16 17:55:54) 
o işler öyle kolay değil


  • cekilmis gayfe  (24.03.16 17:56:12) 
Dominika Petrova diye biri de var :)


  • kucukharfler  (24.03.16 18:02:51) 
filipinliler kızlarına koca arıyordu Kodiak'ta, bi arkadaş evlendi. 8000 vermişti 2008 de

şimdi ücret ne oldu bilmiyorum
  • mirty  (24.03.16 18:20:57) 
Oncelerde olduğu gibi Kolay değil artık. Bi ton işlem yapmanız gerekiyor. Gerçek ilişki olması lazım. Gidip turist vizesi ile evlenirseniz belki bi sansa alırsınız ama alamazsanız ABD'ye bi daha giremezsiniz, ceza alabilirsiniz


  • allanpoe  (24.03.16 18:23:21) 
benim bi arkadasım var. bu arkadasımın abisi zavallı adamcagız 10 senedir orda. ilk anlastıgı kisi evlendikten sonra evrakları yapmadı. (evraklar cesitli tarihlerde cesitli miktarda pul vs paralarıyla gocmenlik ofisine gonderilmesi gereken ciddi evraklar) yani atıyorum x formunu yolluyosun doldurup. sonra 6 ay gecince şunu yolla diyolar z formunu yolluyosun. bu sekilde işliyo süreç ve baya da uzun bi süreç. öyle bastım nikahı şimdilik rahatım 2 sene sonra da gecici yesil akrtımı alırım 5 sene sonra vatandaslık 10 sene sonra yemin et al pasaportu degil yani. bu abi kadın evrakları yapmayınca 2 sene evli kalıp boşandı. boşanırken anası ağladı o kadar kolayd egil boşanmak da. snra baskasıyla evlendi. o kişi parayı aldıgı gibi ortadan kayboldu 2 sene sonra buldu ve boşandı. şimdi kaçak. ne gelebiliyo ne gidebiliyo ne evlilik yapabiliyo bi hiç hayal ugruna 10 senedir orda. o yuzden sahte evliliktense kafanın uyuştuğu biriyle mantık evliliği yapmanı tavsiye ederim.


  • benmari usulu  (24.03.16 19:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.