[]

İnsan neden önemsiz şeylerde bile herkesten farklı olmaya çalışır?

Misal sigarayı yemekten sonra değil önce içiyor,yemekte önce çorbayı değil ana ana yemeği yiyor, yada genelin çok sevdiği yüzüklerin efendisi,star wars gibi kitapları/filmleri izlemiyor gibi gayet dandik şeyler. kadın kişisi kendisi. narsistlik belirtisi midir nedendir? kendisini boğsam ne ceza alırım acaba?




 
Sallama... Sallanmak için yapıyo bu heraketleri, sen sallama deli olsun.

Ha bir de; ergen ya bunlar
  • lcha  (24.03.16 13:08:10) 
herkes genele uysun da rahat edeyim diyorsun değil mi? benim sana tavsiyem arada kendine "banane, ben ne karışıyorum" cümlesini kurman. rahatlarsın biraz.


  • dahili meddah  (24.03.16 13:11:55) 
Bence yemeği aynı onun gibi ye bi kaç gün. haklıymışsın böylesi çok daha güzelmiş de, çıldırsın ahahah :D


  • ekaterina  (24.03.16 13:12:20) 
insanların düzeninden, beğenilerinden sanane?
herkes bir kalıptan çıkmak zorunda değil. karışmayın artık şu insanlara.

  • sta  (24.03.16 13:12:54) 
Bunu dert etmek de iyi alamet degil ama:)

Farkli olmaya calismak amaci guttuklerini nereden biliyorsunuz bu insanlarin. Ornegin tam da dedigin seyler bende var. Aciklayayim; once corba icmiyorum cunku corbayi onceden icersem yemek yiyemiyorum, corbayi sonra icince karizmama karizma katmadigimin da farkindayim. Yuzuklerin efendisi, star wars gibi filmleri de izlemeyenlerdenim. Ama ozel bir misyonum falan yok, bu filmleri sevmedigim icin izlemiyorum. Fantastik sevmiyorum ben, ne yapayim populer diye ben de seviyormus gibi mi yapayim? Bunlari yapmiyorum diye kimse kalkip bana "vay be, ne cool adam" falan demedi ve boyle bir sey de bekliyor degilim. Belki o arkadasiniz da boyledir.
Narsistlikle nasil bagdastirdiniz, onu cozmeye calisirken beynim yandi:)
  • stavro  (24.03.16 13:17:49) 
verdiğin örnekler o kadar ufak ve önemsiz detaylar ki farkedip de kafaya takmana şaşırdım ben. Bu kişi hemcinsinse deli gibi kıskanıyosun, karşı cinsinse gizli gizli aşıksın bence. Sorun onda değil sende.


  • ambrosia  (24.03.16 13:18:24) 
ambrosia +1

yüzüklerin efendisi, star wars gibi filmlerin de hiçbirini izlemedim
  • rapon  (24.03.16 13:26:39) 
arkadaşlar ben bunları oturup tespit etmiş değilim kendisi söylüyor yoksa sevgilim felan değil nerden bilicem star wars sevmediğini. kendisi bunları övünç kaynağı olarak kullanıyor. misal çorbayı şiştiği için değil herkes öyle yaptığı için sonradan içiyor. benim derdim herkesi kalıba sokmak değil bu gibi saçma şeylerle öne çıkmaya çalışması


  • genc irisi  (24.03.16 13:36:51) 
Farklı olmaya çalıştığını nereden biliyorsun, içine girip baktın mı? Doğal olarak böyle olamaz mı? Ama yok, herkes aynı olmalı. İnsanların aynı makineden çıkmış standart ürünler gibi birbirine benzemesi normal ama biri biraz farklı olunca orada dur. Böylesine önemsiz farklılıklara dahi tahammül edemeyip, çamur atmak hastalıklı bir zihin belirtisi. Doktora git.


  • harvey  (24.03.16 13:37:26) 
bi ayrıca sokucam duyarınıza en ufak şeyde de duyar kasmayın arkadaş hemen kalıpçı,baskıcı faşit yaptınız benide


  • genc irisi  (24.03.16 13:38:03) 
hay sikiyim duyarınızı ya hasta dediler şimdi de. kendisi söylüyo diyorum herkesle aynı olmak istemiyorum diye benim yorumum değil yani bunları yapıyor ve farklı olmakla övünüyor. gidin kenarda duyar kasın amk


  • genc irisi  (24.03.16 13:39:43) 
sırf hayatını senin düzeninde yaşamadığı için mi "farklı"

sen de ona göre "farklı"sın farkında mısın?

kalıplarından sıyrıl ve insanları hayat tarzlarına, yaşantılarına ve zevklerine takılma.
  • kakao  (24.03.16 14:02:01) 
yahu aman he de geç yani, boğmak istemek falan niye? takma bu kadar.


  • peggy  (24.03.16 14:04:09) 
corbayi ben de sonra icerim. cunku corba tikarsa doya doya yemegimi yiyemem. en son yer kaldiysa icerim. belki o da oyledir.


  • jimicik  (24.03.16 14:12:26) 
sorun sensin gibi geldi bana. herkesi tektiplestirmek en buyuk sorunlarindan biri turkiyenin, farkliliga olan asiri tahammulsuzluk vs.


  • baldur2  (24.03.16 14:15:56) 
arkadaşlar neden ibreler bana dönüyor sürekli. benim kalıplarımı nereden biliyorsunuz acaba? saçları götüne kadar uzamış,sakallı 150 kiloluk bi adamım ben benim sıradan olup onuda kendime benzetmek istediğimi nerden anlıyorsunuz. bu durumda ön yargılı olan siz olmuyormusunuz?


  • genc irisi  (24.03.16 14:16:43) 
Ben de saydıkların gibiyim ama birisi sormazsa demem.
Dediklerin çok ufak şeyler. Karşındaki insan özellikle söylüyorsa tarzından vs doğru anladığını düşünüyorum. Böyle biri benim de başımda vardı. Okuldan tek arkadaşı benim. Kimseyle anlaşamıyor ve sürekli ne kadar farklı olduğundan bahsediyordu dediğin gibi. Bir de benim baya bi tanıdığım vardı onlara laf ediyordu. Hepsi aynı tip insan, ben şu sporu yapıyorum, yağ oranım sıfır (içimden oha iyi cahil sandı beni diyorum) benim zevkim şöyle benim seviyeme çıkamazlar falan diyor sürekli bir övünme hali. Bir yerde okumuştum ailesinden yeterince onay almayanlar böyle farklı şeyler yaparak, belirterek onaylanma ihtiyacı hisseder diye sonra kız laf arasında ailem hiç bir yaptığımı beğenmezdi hep daha fazla isterlerdi o yüzden böyle hırslıyım her şeyi kendim başardım falan filan dedi şimşekler çaktı tabi o anda.
Ben narsistlik+aile diyorum. Böyle insanlar negatif enerji veriyor karşısındakilere. Ben yavaş yavaş uzaklaştım siz de takılmayın çok.
  • jazzabel  (24.03.16 14:22:37) 
@jazzabel
hay yaşa ya. derdimi anlaya biri çıktı sonunda. çok mutlu oldum şuan :D
yazdıklarım benim gözlemlediğim şeyler değil kendisinin övündüğü şeyler o yüzden gıcık oldum ve boğsam mı diye geyik yaptım. en güzeli fazla muhattap olmamak gibi
  • genc irisi  (24.03.16 14:26:45) 
@genc irisi kabul et ki sen "hasarlı"sın.

bu beğenmediğin cevaplara tik atmamandan bile anlaşılıyor. :)
  • kakao  (24.03.16 14:37:15) 
popüler kültürün köpeği olmadığı için helal olsun o arkadaşa. hastayım böyle marjinal insanlara.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (24.03.16 14:47:30) 
@kakao tik atmanın amacı bu değil mi zaten? genelim işine yarayanlara tik atılıyo olsa sadece duyuru sahibinin tik yetkisi olmazdı. burdan nasıl bi çıkarım yaptın ki


  • genc irisi  (24.03.16 14:54:20) 
Ben de öyleyim. Niye yapıyorum çok iyi anlatamam ama içimden gelmiyor. Mesela twitter yeni yeni kullanılıp yaygınlaştığında ben hiç bulaşmadım, uzak durdum.

Aşırı film izlerim ama dediğin o filmleri hiç izlemedim. Behsat Ç'dir Leyla ile Mecnundur hiç bulaşmadım.

Halil Sezai'yi kimse bilmezken dinlerdim, bir meşhur oldu, adamdan tiksindim.

Herkesin yaptığı şeyleri yapmak hoşuma gitmiyor. Beğenilerimin, sevdiğim şeylerin kendime has olması daha lezzetli geliyor.
  • otonom  (24.03.16 15:26:43 ~ 15:27:29) 
Bu saçmalıklar ile övünmediği sürece on numara beş yıldız


  • hasmetizm 2046  (24.03.16 15:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.