[]

Yattiginizda kalbinizin ya da boynunuzun attigini hissediyor musunuz?

Ortam sessizse boynumdaki atmanin yastiga carpma sesini bile duyuyorum. Kalp atislarimi ona dokunmadan hissedebiliyorum. Ozellikle yemekten sonra oluyor. Bu nasil bir hastalik?




 
Bende de oluyor. Hastalık olduğunu düşünmüyorum. Hani olsa olsa en çok tansiyon yüksekliği olur.


  • sefil  (22.03.16 16:48:57) 
hastalık değil, kulağındaki kanın akışını duyuyorsun diye biliyorum.


  • inheritance  (22.03.16 16:56:49) 
bence de hastalik degil, bana da oluyor, yastiga basimi koydugum kulagimda sesini duyuyorum ve atisi hissediyorum.


  • kucukharfler  (22.03.16 16:58:14) 
Bana da oluyor kafayi yiyecek gibi oluyorum, hemen pozisyon degistiriyorum fln ama hastalik oldugunu da sanmam.


  • yuzır  (22.03.16 17:05:47) 
Demir yatak başlığını duvara vuruyor kalp atışlarım, onun sesini duyuyorum. Ben boşuna demiyorum seversem duvardan duvara severim.


  • bigbadabum  (22.03.16 17:29:12) 
ben de duyuyorum


  • sayns  (22.03.16 17:42:11) 
benim sağ ayak bileğim atıyor. bileğimde zaten hala ne olduğunu anlamadığım bir b*kluk var, onunla alakalı olsa gerek. soluma yattığım zaman da bazen kalbimin attığını hissediyorum, öyle ki rahatsız olup sağa dönmem gerekiyor arada. boynumun attığını hissetmedim hiç.


  • der meister  (22.03.16 18:08:00) 
Bana da oluyor ama sessizliğe ve yatış şeklime bağlı. Örneğin, kulağımın üzerine yatarsam (her kulak üstü yatış değil, bazı şekiller) kulağıma deniz kabuğu (ya da o neyse artık) kapatmış gibi ses duyuyorum. O da kişinin kendi kan dolaşımı sesi zaten. Sessizliğe de çok bağlı. Bir üniversitenin bir labında dünyanın en sessiz odası vardı. O sessizlikte kişinin vücut fonksiyonları ses oluyormuş. Hatta nefes ve dolaşım sesleri o kadar yüksek oluyormuş ki insan 15 dakikada çıldıracak hale geliyormuş.


  • aychovsky  (22.03.16 18:19:34 ~ 18:21:44) 
Bildiğin nabzımı karnımda izleyebiliyorum, karnım dinlenme durumunda güp güp inip kalkıyor.


  • yirmisantim  (22.03.16 18:28:29) 
bazen kalp atışımdan deprem oluyor zannedip daha da heyecanlanıp kalp atışımı daha da arttırıyorum, ne diyosun :)


  • olutaklidi  (22.03.16 18:42:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.