[]

eskişehir otogardan tren garına

06:45'te eskişehirden kalkan trene yetişmem gerek, ancak otogardan tren garına servis var mı? nasıl gidilir? kaç dakika sürer, yetişir miyim, eskişehir'i hiç bilmediğim için kestiremiyorum.
bilenler bi anlatabilirse çok sevinirim. teşekkürler.



 
otogardan kaçta çıkacaksınız?

tramvaylar 5.30 civarında çalışmaya başlıyor, eğer 5.30-5.45 civarında tramvaya binebilirseniz ssk, batıkent ya da çamlıca yazan tramvaya binip espark durağına kadar giderseniz tren istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde inersiniz.

servis için firmalara sormanız gerekir, hepsinin ayrı servisi var ve tren istasyonundan önce nerelere uğrayıp kaç dakikada gideceklerini kestirmek zor.
  • kobuzchu kiz  (22.03.16 12:34:50) 
otogara tahminen 6 gibi ulaşmış olurum.


  • gudumlu anne terligi  (22.03.16 12:58:13) 
hiç risk alma, otogardan atla taksiye seni 10 dakikada gara bıraksın.


  • babilbaligi  (22.03.16 13:16:58) 
6 gibi ise babilbaligi+1


  • kobuzchu kiz  (22.03.16 13:22:17) 
kobuzchu kız +1

yaklaşık yarım saat - 40 dakika sürer tramvay ile yolculuk. 5 dakika da yürürsünüz. ancak diğer hatlar 6çeyrek gibi başlıyor. Otogar - ssk hattının kaçta başladığını bilmek gerek. eğer indiğiniz saatte tramvay var ise ucu ucuna yetişirsiniz.

tramvay olmadığı saatler için otobüslerin servisleri var. emin olmak adına bineceğiniz otobüsün servisine sorun. muhtemelen indiğiniz saatte servis olmayacaktır zira tramvay seferleri o saatte başlıyor ya da başlamak üzere.

aradaki mesafe yaklaşık 5 km. o saatte trafik olmayacağına göre 10 15 dk içinde taksi ile gidilebilir.
  • dahinnotha  (22.03.16 13:26:08) 
Maddi sıkıntı yoksa direk Taksi. 20 TL tutuyor. 6.15'te peronda olabilir ya da garın karşısında çorba içebilirsiniz.

Varsa;

6'da otogara ulaşmanız halinde 06.04 ya da 06.09 tramvayını yakalarsınız (www2.estram.com.tr). Tam 25 dakika sonra Espark durağında olursunuz. 5 dakika yürüme mesafesi ile en geç 06.40'ta peronda olursunuz. 2.5 TL

Bir diğer alternatif için;

Aynı tramvayları kullanarak 15 dakikada Atatürk Lisesi durağında inilir, taksiye binilir. 2.5 TL + 6-7 TL taksi parası ile 10 TL gibi bir fiyata gelir. En geç 6.30'da peronda olursunuz.

Tramvay 5.30'da başlar. O saatten sonra servis olmaz.
  • m3mphis  (22.03.16 13:35:02 ~ 13:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.