[]

google cardboard?

kısıtlı araştırmamdan anladığım kadarıyla öyle hazır ve nazır şekilde satın alamıyoruz bu oyuncağı. ya da alabiliyor muyuz? yoksa biraz uğraşmak mı gerekiyor? mesela n11'de, gittigidiyor'da satılanlar ekstra işlem gerektiriyor mu? mesela gözlük almak zorunda mı kalacağım?




 
ben almıştım hazır kurulu gelmiyor ama ilkokul düzeyinde el becerin varsa hiç sorun olmadan gözlüğü bir araya getirip tamamlayabilirsin. olay zaten sadece lenslerde bitiyor. başka bir şey almana gerek yok.


  • hlt1985  (21.03.16 22:36:44) 
nerden aldın? memnun musun? bir de değişik inch'leri var, daha büyüğünü mü almak lazım?


  • sanat guresi  (21.03.16 22:41:04) 
yanılmıyorsam gittigidiyordan almıştım. Zaten orjinalini bulman kolay olmuyor. sonuçta bir lens ve kartondan ibaret olduğu için çakmasını yapmak çok kolay. o yüzden orjinal veya çakma farketmez. cep telefonu boyutuna bakarak seçebilirsin ama hepsine uyuyorlar sanırım. ama yine de kontrol et. ayrıca önerim bütçeni biraz ayırıp cardboard almaktanda şu kafa destekli plastik olanlardan alman. gerçi her halükarda 2 gün sonra kenara atma ihtimalin yüksek.


  • hlt1985  (21.03.16 22:46:21) 
Önce cardboard al karton olanı yani kurulumu çok kolay yapabilirsin. Ben çinden 1,5 dolara aldım gelmesini bekleyemem dersen gittigidiyor vs. bir yerden al mercekleri aynı çoğunun Inc önemli telefonun büyükse eğer ona dikkat edip al. Eğer kullanışlı gelirse, ben bunu kullanırım dersen daha sonra kafa destekli plastik olanından alırsın görüşün değişmiyor sanırım ama kullanması daha rahat, kafana değen yeri yumuşak ve sağlam


  • onurlu  (21.03.16 23:08:19) 
okulda öğrencilere göstermek için alacağım. şimdilik türkiye'den almam gerekiyor. fatura gerekli. plastik olanından almama gerek yok demek.

@onurlu, o 1,5 dolarlık pakete her şey dahil miydi yani? değildi herhalde. burada 30 lira civarlarında.
  • sanat guresi  (21.03.16 23:15:59 ~ 23:18:12) 
@yadigar, okulda da bir iki gün kullanılıp kaldırılır zaten bence. anladığım tam kutuyu alıyorum gittigidiyor, n11 vs. siteden ve başka bir parça sipariş etmem gerekmiyor, sadece kartonla uğraşıyorum. doğru mudur? siz nerden satın aldınız peki?


  • sanat guresi  (21.03.16 23:41:41) 
Her şey dahildi benimkine :) 1,5 dolar olana, kartonu, merceği, cırt cırtları,mıknatısı şu linkteki kafa bandı yok sadece
goo.gl

Gittigidiyorda da 12 lira civarına varmış
urun.gittigidiyor.com
  • onurlu  (22.03.16 00:05:11) 
peki nfc'lileri tam olarak ne işe yarıyor?

offf 1,5 dolarak eksiksiz ürün? iyiymiş be ama bana fatura gerek. o yüzden buradan almaktan başka çare yok.

bu arada bende doğru düzgün telefon da yok (galaxy w). çocukların kendi telefonuyla deneyeceğim.

hepinize çok teşekkür ediyorum.
  • sanat guresi  (22.03.16 00:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.