[]

ne kadar abaza insanlarsınız?

bi geri zekalı ilgi çekmek için duyurusunun sonuna memem var yazıyor ve allahın daha önceden hiç cevap verilmediği konularına 20 cevap geliyor. sonra abazalar yazınca benim mesajı silersiniz modlar. memesi varmış onu silmeyin.




 
Kimden bahsediyoruz?


  • [silinmiş]  (20.03.16 18:22:08) 
Sakin ol dostum.
şimdi kimse kimsenin hayatına karışamaz o o şekil yazar bu bu şekil yazar herkesin memesi kendinedir

  • denklemci  (20.03.16 18:24:50) 
türkiyede yaşayan tüm toplulukları belki de ortak noktada buluşturan yegane şey bu: abazalık.

zengini, fakiri, okumuşu, cahili farketmiyor. cinselliğe açlık o kadar fazla ve buna rağmen cinsellik de öyle bir tabu ki bu tür şeyler ilgi çekiyor.

geçenlerde bir kız skinny fat'miyim diye bir soru sorup caps eklemiş siyah iç çamaşırlı. aşağısı harala gürele, ya da troll olarak yaftalanıyor. bak düşün o kadar bastırılmış bir tabu ki cinsellik, iç çamaşırlı caps verince kişiyi troll olmakla yaftalıyorlar. ya da şöyle diyeyim, iç çamaşırlı foto koyarak trollük yapılabilen bir memleket?!

aynısını reddit'de, bodybuilding.com/forum'da yapinca bir sey yok (cunku bu işin raconu böyledir), burada olunca auvvv.

ne sapık, ne abaza bir milletiz.
  • no christ requires  (20.03.16 18:31:58) 
orta yaş krizi mi? artık erkeklerden eski ilgiyi göremiyor musunuz? sorun değil çare ekşi duyuru. burada bütün kininizi kusabilirsiniz.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.03.16 18:37:15 ~ 18:37:26) 
kadına hakaret etmedim ki yazanlara abaza dedim. neyden bahsediyorsun sen?

edit: "kullanıcının yaptığında bir sakınca yok"

sana küfür ederdim ama terbiyemi bozmayacağım.
  • freetakilir  (20.03.16 18:40:17 ~ 18:41:07) 
Abaza değil abazan.


  • i was made for you  (20.03.16 18:43:23) 
cinsel açlık çeken toplum olduğumuz için öyle.
bunu eli kız eline değmemiş "yobaz" ali de yapıyor, swinger partilerinden orgy'lere katılmış ve cinselliği hayatının odağına koymuş "aşırı modern" berkecan da yapıyor.

  • m e b  (20.03.16 18:50:16) 
cinselliğin yaşanamamasından kaynaklı bu ülkede. abi bir mucize olup bütün gençler almak ve vermek istese bir anda, yine yapamayacaklar çünkü ev boş olmuyor. ya aile apartmanında her daim dede var, ya komşu aysel abla dedikodu çıkarır, yada kişinin ailesi evden gitmiyor.

yine cinselliğin yaşanamamasından kaynaklı kadınlara yapılan bir pozitif ayrımcılık almış götürüyor. belki verir umuduyla ortalama ve üstü her kadının erkekler tarafından her problemi, işi hallediliyor; kadın "kadın çiçektir" zırvalarını duyarak geçiriyor hayatını, bayan değil de "kadın" sözcüğünü duyunca küfür yemiş tepkisi veriyor, sonra benim amım var o zaman hepinizden üstünüm kafasına giriyor doğal olarak. bu da daha çok abaza doğuruyor, kısır döngü şeklinde devam ediyor hep.
  • neil manke  (20.03.16 19:06:46 ~ 19:09:02) 
Hangi duyuru o


  • fbeyza  (20.03.16 19:07:36) 
Sen niye böyle white knight'lığa kalktın ki?

Ben basond'un erkek olduğunu ama makarasına memesi olduğunu yazdığını sanıyordum. Velev ki kadın olsun, sana ne oluyor? Velev ki memeleri olduğunu belirtiyor, velev ki tüm duyuru abazanları bu yüzden cevap veriyor. Basond kendini savunamayacak kadar çaresiz mi? Neyin peşindesin? Bence eleştirdiğin abazanlardan daha aciz bir durumdasın.
  • yirmisantim  (20.03.16 19:09:45) 
sen ne diyosun basond kim ya? ilgili duyuru: www.eksiduyuru.com

onlardan aciz olsam da gelip burada abazanlık yapmam ben.

edit: basond'ın duyuruyu buldum. aslında oda bu olaya tepki çekmek için bunu yapmış. www.eksiduyuru.com

şimdi sen söyle sana ne oluyor?
  • freetakilir  (20.03.16 19:28:16 ~ 19:31:01) 
ne kadar abartılmış, duyuruyu açan okey; ama altına yorum yazanlara abazan demek gibi bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum, cevapları okursanız sadece cevap verilmiş ya da ironi yapılmış, kinaye edilmiş. abazanlık bir hareket yok. başlık dikkat çekici olmuş kişiler de bakınca cevap vermişler hepsi bu


  • arkburak  (20.03.16 19:43:06) 
Valla benim laptop soruma da epey cevap gelmisti. Ozellikle ozelden yardim eden epey fazlaydi. Meme de var gerci ama 2 duyuru geriye bakanlar gorebilir evli cocuklu falan oldugumu

Cevaplarin coklugu memeden degil bence yani. Eger biraz tanidik bi simaysa laptop sorusu, anneye tablet sorusu falan hep yuksek sayida cevap aliyor
  • la noix  (20.03.16 19:49:09) 
Ahahaha. Bana bir şey olduğu yok zaten evlat. Ben kimsenin açtığı duyuruya karışmıyorum, tepki göstermiyorum. Cevap veren memnun, cevap alan memnun. Neden sen böyle hiddetleniyorsun onu soruyorum.


  • yirmisantim  (20.03.16 20:00:09) 
Modlar demeye gerek yok, ben sildim. Hatalı karar olduğu kanaatinde değilim.

Duyuru açık, duyuruda işaret edilen nokta açık: Teknik özellikleri birbirinden farklı olan iki laptopun karşılaştırılması isteniyor. Teknik soruya cevap gelmeyeceği bilindiğinden esprili biçimde ve başlığa dikkat çekme anlamında parantez içine 'memem var.' yazılmış. Bunu gören her akli melekelere sahip duyuru kullanıcısının sorulmaya çalışılan şeyin laptop olduğunu anladığını farz edersek (farz edemeyenlerin cevapları silindi) cevaplar memeden veya duyuru sahibini yermekten, onla veya duyurusu ile dalga geçmekten uzak olmalı.

Durum net, teknik bilgiler veren ve laf sokma kılıfına bürünmeyen cevap varsa kalır, yoksa silinir. Duyurunun istediği bu.

Tüm sabrımı kenara bırakıp kimsenin gönlünü düşünmeden şunu yazacağım: Duyuru sahibi ve duyuru altında laf dalaşına girilen başka bir kullanıcının cevapları sayısal olarak tepeye oynayacak şekilde duyuru altından 10'a yakın cevap temizledim. Buradan okuduğunu anlamayan kullanıcılara selam ederim.

Sizin cevabınız teknik anlamda bir cevap içerse idi belki bir şekil tutardım ama cevap kılıfına bürünüp de cevaptan uzak olsaydı, tutmazdım. Cevabınız duyurunun başlığına ilişkin, içeriğinden uzaktı. Dolayısıyla silindi.

Mesela şimdi alta eklenen diğer 3 cevap da gidecek.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.03.16 20:06:10) 
kaymaktutmayansicaksut'e katılmıyorum. burada teknik soruya cevap gelir, hele ki laptop karşılaştırma gibi bir soruya muhakkak cevap gelir. altındaki yazılan siliniyorsa ki silinmesi doğaldır, soru başlığının ve içeriğinin de ona göre editlenmesi gerektiği düşüncesindeyim.


  • devilred  (20.03.16 20:20:39) 
@kaymak
Benim anlamadığım neden başlığından başlığına değişiyor bu tavriniz. Dikkat çeken bir başlık olduğu için mi bu kadar üzerinde duruluyor bu kadar. Diğer başlıklarda da var bir sürü anlamsız gereksiz muhabbet hatta ben de yaptım birçok kez.

Bir soru icinde ekstradan da bir muhabbet konusu var diye de düşünülebilir aslında o başlıkta. Yani siz orada pc kıyaslama ile ilgili yazılar hariç diğer mesajları siliyorsaniz başlığı da editlemeniz gerekir. 1 duyuruda birden fazla soru sorulabiliyor sonuçta hem soru hem ufak bir tartışma muhabbeti neden olmasın? Kaldı ki duyuru sahibinin bilinçli olarak yaptığı ve bir şikayeti olmadığı da ortada.
  • Kovacic  (20.03.16 20:39:15) 
bi geri zekalı memesini kullanarak sorusuna cevap alıyor sırf memesi var diye bazı abazanlar NORMALDEN DAHA FARKLI şekilde cevap veriyor ve 20 cevap geliyor. donanımla ilgilenirim. burada sorulan donanım sorularına gelen cevaplar max 4-5.

geri zekalı hakaret değil gerçeği söylemektir. gerçek reddedilemez. başka türlü anlatılmaz. geri zekalıya geri zekalı denir. nasıl insanlarsınız da memem var yazısını okuyup bunu normal görebiliyorsunuz aklım almıyor buraya da takıldım ben. sizlerde normal değilsiniz.

@j r r tolkien hayrani

hayır sizin doğru yanlış ayarınız şaşmış. ona küfür edeceğim.

erkeklerin bu kadar düşmesine acıyorum.
  • freetakilir  (20.03.16 20:39:22) 
Duyuru altındaki çoğu cevap ki bunlar genelde hep ilk cevaplardı zaten, gayet düzgünce ve teknik içerikli iken, altta bir kullanıcının yorumundan sonra sadece meme içerikli yorumlar mevcuttu.

Duyuruyu editlesem de olurdu şu an bunları konuşuyor olmazdık ama o zaman da insanların ifade biçimini ellerinden alıyor gibi hissederdim. Bu sebeple ben başlığı editlememeyi tercih ettim. Ama eğer ki duyuru başlığı sadece 'memem var' iken içerik teknik olsaydı, o başlık değişirdi.

Cevaplar palve ve emrahus cevabı gibi olsaydı da kalırdı ki bence o başlıkta bir duyuru için oldukça şık cevap vermişler. Yukarıda cevabın nasıl olması gerektiğini gösteren dolu cevap varken (hem sadece teknik hem teknik&meme içerikli) bence kullanıcı başlığı okuyup özünü anlayabiliyordur. Hal böyleyken başlığı editlemem uygun kaçmaz.
Kararımın arkasındayım netice itibariyle.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.03.16 20:40:29) 
helal


  • freetakilir  (20.03.16 20:45:10) 
o duyuruya cevap verenlerin büyük çoğunluğu memeyle ilgili hiçbir şey yazmayıp, gerçekten laptop için yardımcı olmuşlardı. memenin etkisi vardır belki, orasını bilemem ama laptop özellik sorusuna cevap veren adama, duyuru sahibinin densizliği yüzünden "abazan" damgası vurmak hoş değil.

öte yandan duyurunun kendisi çok leşti. onu açan kezo (mrz breezy) zaten kah duyuruda kah sözlükte daha önce de böyle saçmalıklar yapmış birisi. iki tane entry'sini okursanız zaten ruh hastası olduğunu görürsünüz. karının yazdığı 10 şeyden 9'u kadın-erkek ilişkileri, türk erkeklerinin ne kadar mal olması, türk kadınlarının ne kadar efsane olması vs. ile ilgili. bu kadın gelip "dişiliğimi kullanmayı sevmem ama başka türlü okumuyosunuz :S :S" diye memem var yazıp duyuru açıyor.

duyurunun silinmemesinde bence de pek yanlış bir şey yok, neticede ana nokta laptop sorunu ama aynı şeyi bir erkek yapsa ne olurdu acaba çok merak ediyorum. bundan sonra ben de cevaplanmayan duyurularımı, "penisim 17 santim ve kalın" notu ekleyerek açacağım.

normalde erkekliğimi kullanarak ilgi çekmeyi sevmem ama idare edin artık, küçük espriler de mi yapamayacağız canım?
  • der meister  (20.03.16 20:54:23) 
Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinde "bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına zarar verebilecek bir fiil, olgu, yakıştırma veya söz" olarak tanımlanmaktadır.

şerefe zarar vermekmiş. neredeyse. az söylemişim geri zekalı ile. o önce kendine saygı duysun sonra başkasından saygı beklesin. saygınlığına zarar verdiğim için özür diliyorum muhterem memesini kullanan kız.
  • freetakilir  (20.03.16 21:01:38) 
Diğer mod arkadaş ortak karar alıyoruz derken senin çıkıp da "kararımın arkasındayım" diye olayı kişiselleştirmen garip kaçmadı mı?


  • Kovacic  (20.03.16 21:07:48) 
@kovacic oldu mu? Başka soru?
i.hizliresim.com

  • kaymaktutmayansicaksut  (20.03.16 21:36:25) 
Kararı sen vermemişsin fakat oldu diyelim hadi :)


  • Kovacic  (20.03.16 21:39:23 ~ 21:41:22) 
i.hizliresim.com

Allahım sesli gülüyorum, neyse sinirim stresimi aldı bu duyuru iyi oldu.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.03.16 21:45:01) 
Bu yaptığın komplodur, eksik bilgi vererek halkı yanlış yönlendirip isyana teşviktir :D ayibediyon ahhaah


  • Kovacic  (20.03.16 21:52:28 ~ 22:00:46) 
İnsanların ne kadar çok boş vakti varmış arkadaş. Şu paragraf paragraf yazı yazdığınız konuya bakın.


  • battal gemalmaz  (20.03.16 22:30:36) 
der meister hakli ama simdi:))


  • stavro  (20.03.16 22:40:09) 
başka nasıl anlatabilirim yolunu aradım ama bulamadım. hepinizi troll listesine ekledim. sizde ekleyin bence çünkü bende bundan sonra trollük yapacağım.


  • freetakilir  (20.03.16 23:09:42) 
Ben anladım sizi. Yine de son kez ekleyeyim:
Eğer ki siz memem var kısmını görmezden gelip cevap yazsa idiniz dediğim gibi, cevabınız dururdu. Ancak siz ister soru sahibinin sorusunun sorulma şekline, ister cevap veren başka bir şahsa cevap vermiş olun, soru teknik ve net: Hangi pc iyidir, kullanışlıdır.
Bu soru altında ister 'memesi varmış ahahahaha' yazsın, ister 'meme yazmasan ölürsün ilgi delisi, ek olarak iki pc de işe yaramaz' yazsın, isterse 'lan kız bir soru sormuş toplanmış burada meme muhabbeti yapıyorsunuz abazalar' vb yazsın hepsinin değeri aynı gözümde, cevap olmayan şey silinir. Ya uyarırım kaldırılmasını beklerim, ya uyarmam veyahut uyardığım tarafın biri kaldırır diğer taraf kaldıramaz ben kaldırırım beklemem ya da hiç beklemem silerim. Ama o cevaplar kalmaz.

Duyuru yoruma açık olsaydı, duyurunun sorulma şeklini tartışmaya açmanıza gıkım çıkmazdı ama burada durum öyle değil. Yorumdan kastım soru teknik bilgilerin konuşturulması gereken bir soru, siyasi içerik yok, gönül işi değil.

Her ne kadar sorunun sorulma şekli benim benim kendi sorum olsa o şekil sormayacağım bir şekil de olsa, editlediğim başlıkları ve sildiğim duyuruları ben bilirim. Bu başlık bence sorunsuz. bu kadar muzipliği insanların elinden almak ile duyuru altının kirletilmesi denk tutmuyorum. Cevabınızın silinme sebebi soruya odaklanmayıp bir paragraf soru yerine iki kelime üzerine yorum yapmanızdır.

Aynı şekilde silinen tek cevap sizinki değildir, sizden başka en az 5 kişinin duyuru sahibi de olmak üzere cevabı kaldırılmıştır. Daha da ne diyeyim artık :) Haydin iyi geceler.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.03.16 23:27:06 ~ 23:31:36) 
apla bana neden tik verdin? verdiğim cevap sanaydı.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.03.16 00:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.