[]

Röntgen, Günlük Misafir Ediş ve Ameliyat İhtimali Masrafları

Dün gece şöyle bir duyuru açmıştım: www.eksiduyuru.com

Hikayenin devamı. Kediyi bugün de çok keyifsiz gördüğümüz için veterinere gittik. Oradan bir kafes alıp uzun uğraşlar sonucunda yakaladık, götürdük. Dıştan herhangi bir sorunu yoktu, iştahsızlık ve halsizlik dışında. Röntgen çekelim dediler.

Röntgende sanırım bağırsaklarına yakın bir bölgede bir bir kitle göründü. Veterinerin asistanı vardı, pek yardımcı olmadı bize. Esas veterinere soracak, yarın haberleşeceğiz. O zamana kadar kedi orada kalacak, iştahı yok, serumla takviye yapacaklar.

Kedi çok yaşlı, ameliyatı kaldıramayabilir. Eğer böyle söylerlerse nasıl bir çare bulunmalı?

Bir de olası bir ameliyat (içerideki dışkı ya da kitle katılaştıysa ve atılamıyorsa çıkartma durumu), üstte saydığım kalma, serum, röntgen ücretleriyle birlikte tahmini olarak nasıl bir fatura çıkartırlar? Ona göre bir bütçe ayırayım ben.

Lokasyon Ankara.

 
1000-1500 arasi tutar muhtemelen, tabi ki bu ne kadar kalacagina, ne kadar serum alacagina, kati yemeye gecene kadar ne kadar sivi besin (epey pahali bir urun de bu, 70 lira olmasi lazim kutusunun) alacagina ve veterinerin size yapacagi indirime gore degisir ama 1000den az olacagini sanmiyorum, zor bir operasyon cunku bahsettiginiz. Umarim iyi olur minnos. Tabi en net bilgiyi yine klinikten alirsiniz.


  • mutevazi  (20.03.16 15:35:45) 
kitle kanser gibi ise çıkarmak istemeyeceklerdir yaşındsn ötürü ya da yayılma durumuna göre. Ancak dedikleri gibi 1000 tl civsrları tutsr en az.


  • oscar  (20.03.16 16:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.