[]

cinselliğin hayatımda çok geri planda kalması normal mi?

Erkeğim, kadınlara ilgi duyuyorum, bazı kadınlara bakınca cinsel hisler de canlanıyor, fizyolojik bir sıkıntım yok. sadece duyuru ve arkadaş çevremde gördüklerime bakınca inanamıyorum.

fb'dan her gün 10 kıza yazıp 2'sinden kabul alıp işi ilerletip arkadaş olup sonra sevişen insanlar var. Ciddi ciddi çaba harcıyorlar veya her cumartesi süslenip püslenip taksime gitme amaçlarını duyunca oha be arkadaş diyorum. Bir arkadaşım sevişmek için 3000 km yol gitti şuan. Yani bana şaka gibi geliyor. Sevişmek için hiçbir çaba sarf etmiyorum ve sevişmiyorum da. muhafazakar bir arkadaşım sırf sevişmek için doktora yaparken evleniyor. tek göz odada yaşayacaklar. Yav dedim deli misin gez toz kayak yap surf yap, abi bi yere kadar diyor. Yani ileride karım "ya ben vajinismusum sevişemiyorum" dese ok derim gezerim tozarım. Bu one night stand olaylarını anlamlandıramıyorum bile.

Mesela geçen gün oturuyorduk arkadaşlarla dedi ki biri 100 milyon dolar vericem ama hiç sevişmeyeceksin ölene kadar kim kabul eder, 7 kişi içerisinde bir tek ben ok dedim. hatta 1 milyon dolara bile kabul ederim.


Bu nedir sizce?

ya 1 milyon abartı olmuş evet de 3 milyona kabul ederim yani :D

 
iki türlü de boş adam işi dengeyi yakalamak gerek.
bu arada 1 milyon dolara hiç sevişmemeyi kabul ediyorsan sıkıntıların var.

  • Kovacic  (20.03.16 14:23:27) 
bence normal. abazalıktan kırılan vatandaşlarımıza göre anormal olan bizleriz tabii.

5-6 arkadaş sohbet ediyorduk. konu cinsel açlığa gelmişti ve ben de şöyle bir soru sordum:
-ya bacaklarınızı kesecekler ya da penisiniz işlev görmeyecek. hangisini seçerdiniz?

tabii ki birisi hariç hepsi "tabii ki de bacaklarımı kessinler!" dedi.
  • m e b  (20.03.16 14:23:42 ~ 14:38:21) 
Libido azlığı... Bence normal değil. Yukarıdaki arkadaş cinsel isteği olan arkadaşlarını "abazalıktan kırılıyor" diye nitelendirmiş. Bence ne abazalıktan kırılmak, ne de 1 milyon dolara hayatın boyunca hiç sevişmemeyi kabul etmek doğru. İkisi de çok uç noktalar. Her şeyin sağlıklısı güzel.


  • ambrosia  (20.03.16 14:25:59) 
Libido azlığı değil, sen normalsin. Seks hakettiğinden çok daha fazla kıymet görüyor. Aşırı overrated. Tam senin yazdığın şeylerle ilgili fikirlerimi detaylı anlattığım şöyle bir entry'm var, bence çok paralel düşüncelere sahibiz.

eksisozluk.com
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.03.16 14:28:17) 
büyük türk düşünürü haydar dümen'in de dediği gibi;
her yiğidin ayrı bir yoğurt yiyişi vardır.

yoğurt yiyiş tarzı sana benzeyen karşı cinsle beraber olman da fayda var.
  • titiraprap  (20.03.16 14:33:04 ~ 14:34:01) 
herkesin normali kendine göre değişir. ben de birileriyle yatmak için emek verip çaba harcayanlardanım, verdiğim emeğe de değdiğini düşünüyorum. siz o çabayı verecek kadar keyif almıyorsanız yapmazsınız olur biter. dolayısıyla ne sizinki ne de arkadaşlarınızın yaptıkları garip. ancak ortalama insan doğasına göre normale bakarsak ya sizin libidonuz çok çok düşük ya da aseksüelsiniz. (belki ikisi de aynı şeydir, bilmiyorum)


  • uzdeniz  (20.03.16 14:35:15) 
Bence normal degilsin. (Kime göre neye göre: bana göre).

Ne kadar para verirlerse versinler değişilecek bir şey degil cinsellik.
  • buzbebek  (20.03.16 14:40:13) 
bakir misin hiç seviştin mi? bence bakirsin ya da çok az şey yaşadın. Çünkü sevişip düzgün bi hayatı olmuş kişiler daha "aramaya" başlıyor gibi geliyor bana. Tabii genelleyemeyiz ama badaklık + deneyimsizlik bu bence.

bir de, düzenli seks hayatı olup bıkmış, "arada mastürbasyon yapmak daha güzel geliyor" diyenler de var. Bence temel sorun düzensiz hayat. Kimisi ulaşamadığı için 3000km yol gidiyor, kimisi sokarım ya onunla mı uğraşıcam (sen-ben-o) diyor.

edit: genel olarak katılıyorum sana ama "karım vajinismusum dese ok der gezer tozarım" diyorsun ya o sıkıntı. Bunu her yerde deme aseksüel damgası yapıştırırlar. Hani bu durumu çözüp görece normal bi seks hayatına kavuşmak olmalı amacın.
  • rodriguez2  (20.03.16 14:46:01 ~ 14:57:22) 
amsalak biri olmadığını gösteriyor. bence sorun yok.


  • timmie  (20.03.16 14:50:41) 
Gereksiz çaba harcamak zaten mallık ama seninki de biraz abartı.


  • arnold schwarzeneger  (21.03.16 09:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.