[]

Nerede ne yapılır

Gaziantep'te nerede ne yenir.




 
klasik imam çağdaş derler biz yedik çok da efsane değildi hatta bizim için hayal kırıklığı idi,
Halil usta daha iyi dediler gittiğimizde kapalı idi orayı deneyebilirsin.

  • basond  (20.03.16 13:03:09) 
tahmiste kahve , bakırcılar carsısındaki tütün hanında nargile iç mutlaka


  • Erensq06  (20.03.16 13:04:39) 
zekeriya - katmer
metanet - beyran

  • bohr atom modeli  (20.03.16 13:09:18 ~ 13:09:51) 
zeugma müzesini gezebilirsin, imam çağdaş'ta fıstık sarma(dolama), baklava ve koçak baklavada özellikle özel şöbiyet yiyebilirsin, erçelebi kadayıfta künefe ve kaymaklı kadayıf, urfalı tike ciğerde ciğer, bedestenin karşısındaki çıtır da lahmacun yiyebilirsin. :)

Gezi: oyuncak müzesi var gezmek için işte avmler var 3 tane, bakırcılar çarşısı, zincirli bedesten vs.. Kalenin etrafı gezilebilir.

Tahmis kahvesinde menengiç kahvesi içilebilir yine tahmis civarından fıstık salça vs. alınabilir. Metanet lokantasında beyran içilir,( sarımsaklı salcalı prinçli et haşlama). Katmer için zekeriya derler, zekeriya yalan olmuş sallamasyon yapıyo, ibrahimli anneler parkının yanında akşam simit var oraya gidin katmer yemek isterseniz. Bi de kavaklık parkının orda fiko var orda nohut dürümü yiyorlar çok meşhur falan filan. Mekanların yerleriyle ilgili ayrıntı istersen mesaj atabilirsin. Afiyet olsun.
  • ekaterina  (20.03.16 13:13:25) 
kaya dondurma - künefe
diğerlerini yazmışlar zaten.

  • mimimi  (20.03.16 13:47:05) 
tahmis kahvesini çok fazla beğenmedim, ortam olarak da lezzet olarak da. Menengiç kahvesi normalde çok güzeldir ama tahmisteki vasattı. imam çağdaş da süper değil, halil usta daha iyi kebap için. ama biraz uzak kalıyor, eğer zeugmayı gezme niyetin varsa (ki mutlaka tavsiye ederim) zeugma müzesinden yukarı doğru yürüyerek halil ustaya geçebilirsin. zekeriya ustanın katmerini çok beğendik, konukseverliği de iyiydi.


  • curukturpkokusu  (22.03.16 23:20:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.