[]

Bu Şekilde Kilo Verebilir miyim

selam duyuru ahalisi, adım samuel 21 yaşım, boy 1.80 kilo 85.

son 3 gündür öğünlerimde çok ama çok az hani 1 lokma kadar ekmek yiyorum, başka yemiyorum. kolayı ve abur cuburu çok sevmeme rağmen bıraktım. bu şekilde ekmeği bitirip porsiyonu küçülterek amacıma ulaşır mıyım?

ha bide kahvaltıda yiyecek birşey bulamıyorum, mısır gevreği önerir misiniz işe yarıyorsa?

 
mısır gevreği kan şekerini hızlı yükseltir, sizi hızlı acıktırır. yemeyin bu yüzden. yulaflı smoothie tarifleri deneyiniz. daha besleyici olacak ve sizi uzun süre tok tutacaktır.


  • narudocko  (19.03.16 21:22:44) 
not: ilk sorunuzu daha uzman duyuruculara bıraktım.


  • narudocko  (19.03.16 21:23:37) 
azar azar da olsa vereceğini düşünüyorum. en kötü iyi kötü evde kendi yaptığın spor vs ile de destekleyebilirsin.


  • washe  (19.03.16 21:30:34) 
ben ekmeksiz, kolasız, abur cubursuz besleniyorum. öyle özel bir diyet uyguladığım da yok. hep aynı kilomda ve fitim. o yüzden sen de zayıflarsın bence.

kahvaltıda da yumurta ye iki tane. yanına zeytin ve peynir bir de süt. uzun süre tok tutuyor.
  • ruhen hastayim ben  (19.03.16 21:38:36) 
böyle içi meyveli, çikolatalı, hayvan gibi şekerli mısır gevrekleri oluyor, onları yiyerek hayatta kilo veremezsiniz. içindeki şeker miktarı önemli.

kahvaltıda yiyecek bir şey bulamıyorum derken, en olmadı tost yapar yersin, beyaz peynirli, domatesli. yanında bitki çayı içersin. onun dışında madem 1 dilim yiyorsunuz, yanında 2-3 yumurta, zeytin, peynir filan götürün. yumurtadan sıkılırsam her gün farklı omletler yapmaya çalışıyorum, dereotlu, lor peynirli, maydanozlu, kıymalı vs vs.
  • nice tnetennba  (19.03.16 21:44:36) 
verirsin. ben ekimden beri kahvaltı hariç ekmek tüketmemeye çalışıyorum. 88 kilodan 82-83 kilo bandına düştüm. Spor yapmıyorum. Bir de spor yapsam güzel bir şekilde sağlıklı kilo verirdim.
yani işin özeti spor yapmasanda verirsin ama sen yine de spor yaparak ver :)

  • bigcaptain  (20.03.16 00:08:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.