[]

İstifa

Bir ülkede sürekli terör eylemleri gerçekleştiriliyorsa emniyet veya istihbarattan istifa olması gerekmez mi? Yok bizim ülkeden bahsetmiyorum, daha normal bir ülkede falan...




 
Bu olaylar Japonyada olsa harakiriden siyasetçi kalmazdı :)


  • utkumon  (19.03.16 14:02:45) 
Ne alaka? Ülkede yönetici kalmasın o zaman istersen?


  • diffarensiyel  (19.03.16 14:09:43) 
emniyet muduru, vali, icisleri bakani, basbakan, kim varsa istifa etmeli. sorumlu basta rte olmak uzere, isleyiste bu adamlar. eksik soylemis olabilirim, ama fazla degil.

edit: ulkeyi yonetecek adam kalir merak etmeyin siz.
  • bohr atom modeli  (19.03.16 14:09:46 ~ 14:11:34) 
Kesinlikle olması gerekir. Reyhanlı'dan beri katliamların, ölümlerin ardı arkası kesilmedi.

Lakin istifanın gündeme gelmesi bile malum zatlarda şu etkiyi yaratıyor: haber.sol.org.tr
  • sevgikusunkanadinda  (19.03.16 14:10:32) 
@diffaransiyel ben tam olarak nerede istifa etmeli yazmışım?


  • bartholomew87  (19.03.16 14:17:41) 
Türkiye'de istifa sadece spor kulüplerinde ve de tazminatsız işten çıkarmak için mobbing ile olur. İstifa gerekli tabii ki. Onurlu eylem budur fakat bizde hem koltuk sevdası var hem de bizim halk pek zeki değil. İstifa edince "bak yerine kalifiye biri gelecek, ben yapamadım dedi." demez eleştirir, işini kötü yapmasını değil, istifa etmesini başarısızlık olarak görür. Parti içi çok sesliliği demokrasi değil de başıboşluk olarak gören, hükumet partisindeki itaat sistemini ise güçlü olmak sanan bir ülkeyiz sonuçta.


  • nawar  (19.03.16 14:42:32) 
işin tuhafı Bulgaristan'da Boyko Borisov sırf "ben polisinin halka şiddet uyguladığı bir devletin başbakanı olmak istemiyorum." diyip istifa etti ve bir sonraki seçimde adam en çok oyu aldı. Bulgaristan'da başbakanın bile istifa ettiği bir ülke var, sınırı geçiyorsun hiç bir felakette kimse sorumlu olmuyor, her şey fıtratta oluyor.


  • bartholomew87  (19.03.16 14:50:18) 
bu olaylarda istifa demek "ben bu görevi layıkıyla yerine getiremedim. yetki bende olduğu halde ölümleri önleyemedim. suç, problem bende. sorumlu benim" demektir. sorumluluğu üzerinize bir kere alırsanız ikinciye üçüncüye onuncuya olduğunda insanlar yine dönüp o tarafa bakar. önü alınamaz.

şuan iktidar suçu sürekli başkasına atabiliyor. oy verenler de gayet o taraf gösterilen köşeye bakabiliyor. ama bir kere kendini işaret etti mi önü alınamaz. o bir sefer olmasın diye hiç istifa olmadı doğru düzgün.
  • canercuxy  (19.03.16 15:51:20) 
hdp bomba patlattı, iktidar istifa etti. seçim oldu başa chp geldi. bu sefer de mhp'liler iki bomba patlatsa mesela? ya da akparti? yöneticiyi seçimle değiştiremeyeceğini anlayan herkes anarşi ile bu işi çözmeye kalksa. olması gereken bu mu?


  • animalman  (19.03.16 19:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.