[]

şimdi bu ev arkadaşına ne yapılır?

6-7 ay önce yalnız yaşadığım eve ev arkadaşı aldım duyuru üzerinden. 2 yaşında kedisi vardı. ama kediyle ilgilenmezdi. zaten uyumaya geliyor sadece eve. o sırada da kapısını kapatıyor. kedisi her sabah beni kaldırıyor mama için. ne bileyim kumunu temizlemiyor balkona yapıyor tuvaletini. bu 6-7 ay zarfında hiç aşı yaptırmadı.

neyse bu konuda sıkıntı yok zaten. 3 ay önce de yavru kedi getirdi. baya hastaydı. kedi hep benim yatağımda yattı. baya benimsedi beni. sürekli omzumda uyuyor. saçımı tarıyor tırnaklarıyla. ben eve gelince koşa koşa kapıya gelip miyavlıyor. yemek yaparken koltuğun tepesine çıkıp beni izliyor. seviyor yani hayvan beni.

4 gün önce bana 'ay sonuna kadar ev bulup çıkacağım haberin olsun' dedi. bişey demedim.
şimdi de mesaj atmış küçük kediyi arkadaşına bırakacakmış kalıcı yuva bulunana kadar. ne diyeyim lan ben şimdi buna!? dalga mı geçiyor benimle???

e arkadaş ben bu kediye alıştım.

 
Çok basit: Kalıcı yuva benim, ben sahipleniyorum de.


  • buff  (18.03.16 23:26:22) 
Buradan daha iyi kalıcı yuva mı olur amk de.


  • angelus  (18.03.16 23:27:35) 
O kedi benim. Bitti.


  • pavlis  (18.03.16 23:29:04) 
Verme kediyi. Kalici yuvasi benim de.


  • kareem said  (18.03.16 23:30:42) 
sen daha iyi biliyorsundur durumu ama belki senin istemeyeceğini düşünerek böyle demiştir. sonuçta sen tekken kedin falan yoktu. istemezsin sanmış olabilir.

ha diğer türlü amacı piçlikse. bi arkadaşına ver bu gidene kadar. sonra al. yoksa nolur nolmaz alır gider falan. üzülürsün :/
  • canercuxy  (18.03.16 23:38:02) 
@caner öncesinde kedi sahiplenmek istediğimi biliyor. ilk konuştuğumuzda kediyle yaşamayı da öğrenmiş olurum demiştim.
her türlü onun baktığından daha iyi bakarım ama.

  • cikolata selalesi  (18.03.16 23:40:37) 
Kediyi sakla. Kediye iyilik etmis olursun eger gerçekten anlattigin gibi biriyse.


  • rayde  (18.03.16 23:43:59) 
kendi bakmayacak zaten. başka bir yuva bulacakmış. okuldan hocası vermiş iyileşene kadar baksın diye. kısırlaştırıp sokağa atacaklar mantıkları o.

sanki sahiplendirince kedi mutlu olacak. yanlışlıkla kendini banyoya kapatsa ağlayan bir kedi.
  • cikolata selalesi  (18.03.16 23:48:05) 
harbi ya mutlu olur mu başka bir evde? geldiğinde gözünü bile açamıyodu. ilk burayı gördü ne bileyim.

bi de tekir kedi. sahiplenmek isteyen bulunur mu hemen? yeni sahibine alışamazsa evden kaçar mı? kedi bu ne yapacağını kestiremiyorum ki.

sinirlensem mi üzülsem mi değişik duygulardayım. neyse yeni bir duyuru açayım.
  • cikolata selalesi  (18.03.16 23:51:32) 
sen de böyle böyle bu kedi bende kalacak diye. baktın inceden mırın kırın ediyor bir arkadaşına bırak bir iki hafta idare etsin kediyi. bakacak arkadaş da yoksa ben bakarım kaç gün gerekiyorsa.


  • canercuxy  (18.03.16 23:51:34) 
duygusala bağlama kedi için. kediler insana diil mekana bağlıdırlar. adaptif hayvanlar alışırlar. ama sen bayağı kedi insanı olmuşsun, hatta kedi insanı olmak geninde varmış. sen büyük kediyi de bunu da al. mutluluklar diliyorum.


  • mimimi  (19.03.16 02:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.