[]

Dayanamıyorum, arayayım mı?

Olayı özetliyrum arkadaslar;
İnternet üzerinden tanıstık, iIk görüstügümüz gece birIikte olduk. Hayatımda bu kadar ten uyumu olan biri daha önce olmadı. Onun dısındaki iletişimimiz, anlasmamız da cok iyi.Bu onun icin de gecerIi, karsılıklı konustuk bunları. Daha sonra görüsmeye devam ettik, fakat ben baya baglanmaya basladıgımı farkettim, dayanamadım, acık acık sordum, ben korkuyorum baglanmaktan dedim. Bunu kontrol etmek lazım, baglanmamak gerek dedi. Ben de bunun üzerine görüsmek istemiyorum dedim, kabul etti. 1 aydan daha uzun süre ne aradık ne sorduk. Gecen hafta aradı, konustuk, görüstük. Sabah uyandıgımızda sordum, durumlar nedir, nasıl olcak diye?
Sana söz veremem, baskası cıkarsa karsıma onunla da birlikte olurum diyor. Ben de dedim ki bunun üzerine, o zaman bana da aynı hakkı veriyorsun, teorik olarak evet dedi. Benim fiIm orda koptu zaten. Kalktım gittim yanından ama köpek gibi özlüyrum, heran aklımda. bazen diyorum ki, siktir et ara, belk, biseyler yasadıkca uzaklasırsın, sogursun Napayım, arıyayım mı?


 
Issız adam sendromu. Koşarak uzaklaş. Kafayı yemediysen arama.


  • matilda  (18.03.16 22:33:26) 
Kesinlikle arama. Gitgide dibe çekileceksin bataklık gibi bişey anlattığın durum. Kendine acı çektirmek istiyosan arayabilirsin tabi.


  • megalomaniac  (18.03.16 22:37:21) 
Kesin ikizler erkeği.

Arama tabi ki. Ama o arayacak bi ara yine; ona da hazırlıklı ol, sağlam dur, kendini koyverme, hayır istemiyorum ben de. Çünkü %98 o işten bi cacık olmaz.
  • buff  (18.03.16 22:37:32 ~ 22:41:07) 
Arama. Ya da sapik gibi dadan tepkilerini gördükçe kendin sogursun da neden ugrasacaksin ki? Beklentileriniz uyusmamis. En sağlıklısi uzak durmak.


  • rayde  (18.03.16 22:38:19) 
arama. bir insanın once kendine saygısı olmalı, ne istedigini biliyorsun, bu cok guzel. hatta en zor kısım budur sanılanın aksine. simdi sorumluluk alma vaktin. onu aramak seni sadece etrafında olup biten diger guzelliklerden mahrum edecek. hatta iyi bisey olacaksa da seni transit gececek. sürüncemeden beslenme, kimse bisey bulamadı ki bunların sonunda.


  • mula  (18.03.16 22:40:48) 
Adam basak burcu, sakinligi huzur veren cinsten. Bir daha arayacak biliyorum da, ben orda olmuycam iste


  • balpolen  (18.03.16 22:42:24) 
Başkalarıyla tanışıp görüşün. Sevgili olmanız şart değil tanıştıklarınızla. Meşgul olup zaman ayırın onlara, yeter.

Aramayın yani.
  • innatedesire  (18.03.16 22:42:42) 
ciddi ciddi soruyor musunuz sevgili balpolen? cevap belli değil mi?

aramayın, aramasına izin vermeyin, yatak ilişkisinden ötesini düşündüğünüz bir insansa. onun sizin için daha fazlasını düşünmediği açık.
  • krang  (18.03.16 22:43:03) 
oha gerçekten bağlanmaktan korkuyorum diyen insanlar varmış.


  • nice tnetennba  (18.03.16 22:44:54) 
Arama. Arayışta ol. Başka hi ten uyumu bulursun.


  • cahs  (18.03.16 22:48:48) 
Bir kişi de çıkıp sikip geçmiş dememiş fakat durum bu. Ayrıca adam anlattığın kadarıyla sana bir şey vadetmemiş; durumunu da açık açık söylemiş. Gelişen sürece de baktığımızda, seni sadece seks yapmak istediğinde arayacak. Sen ararsan da durumunuzda bir değişiklik olmayacak. Olay böyleyken böyle.


  • angelus  (18.03.16 22:56:28) 
hala insanlari burcu ile degerlendiriyorsaniz bence kosmayin, kacmayin, biraz aci cekmek sizi olgunlastirabilir. yapisip kalin bu adama, ikiniz icin de toplum icin de bence en iyisi olur. kendinin daha farkinda olan bir insan olsaniz, ten uyumunuzun tadini cikarin derdim.


  • mavicorap  (18.03.16 22:57:31) 
Ordan bakınca baya ıssız adam gibi duruyo ama, bu adam aynı zamanda ac cıkma dısarı hemen biseyler hazırIayayım ister misin diyen, ya da ayakIarın cıpIak üsütürsün deyip, önüme kadar terIik getiren adam. Cevremde cok fazla birbirini aldatan cift var, sana söz verip, aynı seyi ben de yapmak istemiyorum, bana kızma ben sana bisey yapmadım, sadece öptüm kokladım diyen biri. Napayım ben bunu?


  • balpolen  (18.03.16 22:58:02) 
iyi de balpolen, adam senin istediğin tarzda bir ilişki istemiyor, cinsellikten ötesine yokum diyor, sen ise fazlasını istiyorsun sanırım. buradaki mevzu bu, adamın iyi veya kötü biri olması değil, beklentilerinizin farklı olması.


  • krang  (18.03.16 23:01:02) 
balpolen var ya tam bir karaktersiz oluyor bunlar kadının zaafına oynuyolar. hey allahım sinirlendim ya ac gitmeymis. sen naparsın bilmem ama ben bunlardan birine hic yuz vermeyip ok cnms yapan bi kadın tanıyorum eminim hala kaybedis edebiyatı yapıyodur erkek arkasından. bunlar sahiplenmek istemiyorlar. sahipenilmeyince bundan yakınmak istiyorlar. kalıpsızlık ve kifayetsiz kendilerinde sekil buluyor.


  • mula  (18.03.16 23:08:06) 
Dürüstlük adı altında uygun retorikle dürtü tatmini. Hayır, arama.


  • shadowcat  (18.03.16 23:11:54) 
sonunu söylüyorum.

-----spoiler-------
senin istediğin başka onun istediği başka. sana iyi davrandıkça sen onun her davranışından tavrından ümitlenecek belki başka bir şekle evrilir ilişkimiz diye ondan kopamayacaksın. sonunda yorulmuş, kalbi kırılmış ve mutsuz olarak ayrılığı tadacaksın. çünkü o tavrını ve kararını en başında söylemiş oluyor sana. ve bu tavrından asla taviz vermeyecek. vereceğini düşünürsen sadece zaman kaybedersin. bunu anlaman da aylarını ya da yıllarını alabilir. seninle aynı şekilde düşünen aynı şeyi isteyen birini bulman için hem onu hem de kendini serbest bırakman gerekiyor. zor ama yapman gerek.
-----spoiler-------
  • kakao  (18.03.16 23:16:02) 
kendini son derece değersiz görüyorsan ara tabii.


  • devilred  (18.03.16 23:26:26) 
Ara tabi ya. Sorman hata.


  • bigbadabum  (18.03.16 23:27:34) 
kahve içeceğdik senle.


  • mimimi  (18.03.16 23:38:29) 
Kesinlikle arama.


  • chitosan  (19.03.16 07:27:27) 
Adam dürüst davranmış. Bu koşullar sana da uyuyorsa ararsın, yoksa yoluna bakarsın. Gayet net bir durum.


  • arnold schwarzeneger  (21.03.16 09:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.