[]

Kedi bakimi

Bir kedi sahiplenmek istiyorum Ama tek yasiyorum,bakabilir miyim emin olamiyorum. Sabahtan aksama kadar isteyim. Haftada 3-4gun de aksam cikiyorum yani disari. Sizce bunalima vs girer mi hayvancagiz? Bakimi cok zor mudur? Sokagimda veteriner var o sorun olmaz bir sikinti oldugunda. Tavsiye lutfen ilk defa kedi sahiplenmek istiyorum cok da tuy dokmese olur mu:)




 
söylediğine göre hayvana haftada sadece 3 akşam ayırabileceksin. 5 saat desen ki iyi ihtimal 15 saat eder. Bırak hayvanı doğasında yaşasın...

Ben de var kedi mesela evde tek bıraktığımda üzülüyorum o da sürekli uyuyor zaten.. akşam eve gelince deliriyo bildiğin oynamak için

Akşam sen geldiğinde sıkılmış olduğu için seninle oynayacak ısıracak belki tırmalayacak oyun amaçlı, iş yorgunu halinle onu çekemeyip kötü davranma şansın olabilir bu da onu kötü etkileyebilir.
  • veilofsin  (18.03.16 12:56:32) 
Sokaktan bir canı kurtarsan kardır. Doğa mı kaldı doğada yaşasın deniyor. İlanları takip edin,yardıma muhtaç bir kedi mutlaka çıkacak. Bırak sokakta canını korumakla uğraşacağına evde canı sıkılsın.


  • al-se  (18.03.16 14:11:21) 
biz haftaiçi 8-5 arası işteyiz, akşamları ve haftasonları da genelde evdeyiz pek çıkmayız. buna rağmen akşam 5te eve girdiğim gibi oynamak için üzerime atlıyor ve o uykuya yenik düşmeden uyumamıza izin vermiyor bazı geceler 2 3ü buluyor. tabi bunda bizim gündüz yalnız kaldığı için vicdan azabı duyup tamamen onun keyfine göre hareket etmemizin de etkisi var.

kısaca yanında geçirdiğin zamanlarda da ondan başkasıyla ilgilenmene müsade etmez pek. of daraldım sürekli bunla mı uğraşıcam deme ihtimalin varsa alma derim. ama sabırlıysan, nazıyla oynayabileceksen bebekken, o zaman dünyanın en tatlı ev arkadaşı oluyorlar :)
  • kakamelsokoban  (18.03.16 14:47:29) 
kakamelsokoban +1

benimde 1,5 yaşında erkek kedim var. tek gözü kör olduğu için küçükten veterinere götürmek için aldım bir daha bırakamadım. işten gelince akşam yatana kadar ne oyunlar ne taklalar. bazen yalvarıyor resmen oynayalım diye hayvan öyle bir miyavlıyorki... bizim öyle gece çıkmalarımız da yok haftasonu oluyor genelde o da her hafta değil. ona rağmen yüzü düşüveriyor bırakıp bir yerlere gittiğimiz için. içim acıyor resmen. tatilleri de ona göre planlıyoruz götürebilirsek götürüyoruz yoksa en fazla 3 gecelik bir yerlere gidiyoruz, yakınımızda kedisever bırakabileceğimiz biri yok çünkü.

kedi değilde hiç büyümeyen bir çocuk aldığını düşün ve ömrünün geri kalanında onun sorumluluğunu taşıyacağını düşün. o yükün altına girmeye hazırsan al değilsen alma.
  • yue  (18.03.16 15:03:40) 
2 tane al birbirleriyle oynarlar :P
(hiç kedi bakmadım)

  • mesgul ve huzursuz  (18.03.16 19:10:36) 
temel ihtiyaçları karşılandıktan sonra kediler pek sallamaz can sıkıntısını falan. evde olduğun vakitler onunla biraz ilgilen, temel ihtiyaçlarını aksatma yeter. 6 aylık olana kadar ilgiye biraz muhtaç oluyorlar ama 6 aylık olduktan sonra sen sevmek istesen bile o fazla yaklaşmaz yanına. yani kediler köpek gibi her daim kendisiyle ilgilenilmesi gereken hayvanlar değiller. bakıma muhtaç bir yavru kediyi sokaktan kurtarırsan çok güzel bir iş yapmış olursun. arkadaşın dediği gibi evde biraz canının sıkılması, sokakta açta açıkta dolaşmasından iyidir.


  • karasin  (18.03.16 21:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.