[]

İnsanlık ölmüş mü

13 martta yaşanan trajik olay sonrası böyle yorum yapılabilir mi resme bakın




 
Öleli çok oldu, yakında petrole dönüşür, onu da satarlar.


  • cern de cayci olmak vardi  (15.03.16 15:51:16) 
Yavaş yavaş "Black Mirror" dizisindeki insanlara dönüşüyor bu insanlar da.


  • birşeylersoracağım  (15.03.16 15:57:07) 
Yuh.. Gerçekten yuh
Kafalar böyleyse gelecekten hiç umudum yok benim, yeni nesil bunların çocuğu olacak düşünsene.

  • megalomaniac  (15.03.16 15:57:16) 
ölenlerden biri başörtülü, tek tesellimiz bu diyen orospu çocuğundan farkı yok


  • animalman  (15.03.16 15:57:46) 
Insanlik hicbir zaman "dogustan" var olmadi, ben hic sasirmiyorum maalesef. Eski primatlar bile kendi turlerini katlettiler hayvanlik baki kaldi hep ama egitimle ve sosyal yasam ile yontulduk, yontulmamislar da var iste.


  • neferkitty  (15.03.16 15:58:33 ~ 16:00:38) 
bana kinaye gibi geldi.

gerçi kinaye de olsa böyle düşünenler var.
  • elorelia  (15.03.16 16:17:59 ~ 16:18:17) 
ilk okuduğumda ironi yapyor sanmıştım, ironik olan benim saflığımmış.


  • kuzey li  (15.03.16 16:18:38) 
tüm islamcılardan ve islamdan nefret ediyorum. özünde nefret dolu olan bir şeyden dügün bir şey çıkmaz. tamamen kaldırmak gerekli. islamdan kurtulmadığın sürece bu tür şeylere şaşırmayacaksın. ben şaşırmıyorum.


  • no christ requires  (15.03.16 16:33:52) 
insanlık her zaman böyleydi. dünyada hep çok fazla sayıda pislik, kötülük, acı vardı. sadece daha görünür halde şu an.

görseldeki olaya da zerre şaşırmadım ya da üzülmedim. insan bu dünyada yaşayan en kötü canlı. her şey beklenir.
  • sen git ben geliyorum  (15.03.16 16:36:17) 
13 marttan çok daha oldu bu olaylar. şu anda burada recep tayyip erdoğan ölmüş diye duyuru açılsa oh olmuş kaç kişi der?

herkesin ölmesini istediği kesim vardır. insanlıkla alakası yok bana kalırsa bunun.

ahahaha, hatta örneği varmış birkaç başlık aşağıda: www.eksiduyuru.com
  • fakyoras  (15.03.16 16:49:36 ~ 16:50:54) 
böyle bir şeyi fake bir hesabın yazdığını anlamıyor musunuz? bildiğin olta. amma da düşmüşünüz.


  • enkolaykullaniciadi  (15.03.16 17:17:37) 
  • enkolaykullaniciadi  (15.03.16 18:21:05) 
İnsanlık dediğinin ne olduğuna bağlı. Son 70 yılda yaratılmaya çalışılan suni duyar konusundan söz ediyorsan "öldü mü?" demek yerine "tutmadı mı?" demek daha doğru.

"İnsanlık" dediğin şey yüzbinlerce yıllık homo sapiens ya da kaç milyon yıllık insansılar boyunca hiçbir zaman senin bahsettiğin ve sorguladığın gibi duyarlı "insan" bir dönem yaşamadı. Yani insanın normal hali bu. Son 70 senede falan bu senin normal olduğunu düşündüğün algı yaratılmaya çalışılıyor. Henüz sağlam bir yol seçmiş ve benimsenmiş değil. Şimdilik "insanlık" katillerin, hırsızların, tecavüzcülerin, tacizcilerin, sapıkların, teröristlerin, toplum hiçbir faydası olmadan sadece yük olanların ya da bu vb. kategorilerden biri olma potansiyeli ile yaşayanların hayatını kurtarmaktan daha ileriye gidemiyor. Çok şaşırmamak lazım yani.

Açların, evsizlerin, kimsesizlerin, yoksulların, aciz durumda olanların, hastaların vs. durumuna üzülenler, onlar hakkında bir şeyler yapmaya çalışanların sayısı hiçbir zaman ufak bir yüzdeyi geçmedi maalesef.
  • nawar  (15.03.16 18:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.