[]

hadi bir hayal kuralım

başımızdaki malum zat ölünce neler olacak sizce? ilk ölüm anından başlayabilirsiniz hayal etmeye. ne zaman ölür ki hem?




 
türbe yapılır, anıt dikilir ve daha nicesi..


  • rajaz  (15.03.16 15:13:25) 
üç ay goygoyu sürer. içimiz dışımız o zat olur. tc'nin gelmiş geçmiş en büyük cenazesi organize edilir. ülkede başka bir şey konuşulmaz. peygamber ilan edenler, mezarına totem dikenler, kıçına hırka-i şerifini sokanlar falan olur. bu tabii beraberinde gerginliği de getirir. birkaç ay evden çıkmamak ya da yurtdışına falan kaçmak lazım o süre zarfında.


  • sir gawain  (15.03.16 15:37:56 ~ 15:38:27) 
kına satışları patlar


  • animalman  (15.03.16 15:38:18) 
Yalakalaeı birbirini yemeye başlar, hepsi birbirine girer. Ama senden benden uzun yaşar o, ölümünü biz görmeyiz herhalde.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (15.03.16 15:42:18) 
bence her şey gibi o da kısa zamanda unutulur halk tarafından, şu an sürekli hatırlıyor - konuşuyor olmamızın sebebi bizzat kendisi. beklendiği gibi yandaşları sokağa dökülüp ağlamaz bence. ama politik olarak etkisi ne olur o kısımdan anlamıyorum hiç. ters bir zamanda ölürse astınız-zehirlediniz-üzüntüden kalp krizi geçirttiniz gibi yandaşları kullanabilir, ama şu ankinden kötü olamaz herhalde.


  • freya  (15.03.16 15:46:28) 
yandaş kanallarda aylar boyu matem havası sürer daha sonra hem aile içinde hem de parti içinde miras kavgası olabilir


  • Sandman  (15.03.16 15:57:36) 
cumhurbaşkanı bilal erdoğan önderliğinde cenaze töreni düzenlenir milyonlar akın eder...


  • ucan spagetticanavari  (15.03.16 16:16:27) 
ülke fetret devrine girer, yandaşlar birbirine düşer, anıt mezar yapılır.

o anıt mezara başında milyonlar varken atom bombası atacak pilot ne muhteşem pilottur, o ne güzel pilotluktur.
  • no christ requires  (15.03.16 16:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.