[]

gimpet kedi vitaminleri nasıl?

gün itibariyle 11 aylık kısır bir dişi kedimiz var. öncesinde her bulduğunu yer, yoğurt yumurta vs ortada bırakmaya gelmez hemen musallat olurdu. az da olsa yaş mama da yerdi sıkıntı yaşamıyorduk. 3 hafta önceki kısırlaştırma ameliyatından sonra kısır kedi mamasına geçtik. mamayı çok sevdiğinden mi iştahı kapandığından mı bilmiyorum kuru mamadan başka bişey yemez oldu. sürekli kuru yemekten de kabız olmuş durumda. kumu eşeleyip eşeleyip yapamıyor, yapamadıkça sinirlenip bize sarıyor. zeytinyağı içireyim dedim beceremedim fırlayıp gitti elimizden her denediğimizde. kedi çimi aldık yesin biraz fayda etsin diye ama kış vakti de çim ha dediğinde yetişmiyor, 3 saksıya diktik biri tuttu, o da hep elimizin altında olamıyor o yüzden.

internette araştırırken gimpet'in kedi çerezlerine gözüm takıldı.

sindirim kolaylaştırmak için grass bits www.hepsiburada.com

tüy dökülmesi azalsın diye şunu www.hepsiburada.com

diş sağlığı için şunu www.hepsiburada.com

genel vitamin takviyesi için de şunu www.hepsiburada.com

alayım diyorum.

bunları kullananlar varsa yorumlarını duymayı çok isterim. onu değil şunu al derseniz tavsiyelere de açığım.

yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

 
Şu çimenli olan grass bits sanırım, bizimki delisi olmuştu.
Tabi daha sonra fiyatının yüksekliğinden sonra almamaya başladık. Yine de arada sırada ödül için çok ideal bence.

  • six packsiz  (15.03.16 13:56:26) 
ben malt puding ve cat latte alıyorum. bayılıyorlar. onun dışında malt paste de iyi ama diğer markaların daha uygun fiyatlıları var. vitamin için de tüp kullanıyordum ama açıkçası faydası oldu mu anlamadım.

tablet şeklinde olanları ağızlarına sürmüyor benimkiler. ya sıvı ya tüp.
  • passion rules the game  (15.03.16 14:26:17 ~ 14:26:48) 
ben diş sağlığı için olanı almıştım kedime, hiç sevmedi, yaladı bıraktı. böyle şeyler de olabiliyor, bilginiz olsun.


  • 111111  (15.03.16 15:01:32) 
hangi marka mama kullanıyorsunuz belki sıkıntı mamadadır bu tür takviyeler geçici çözüm verir. bizimki sizden bir kaç ay büyük erkek kısır kedi, n&d kısır mama kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. gimpetin tüy yumakları için malt macununu veriyorum ben çok memnunum. şu ürün www.hepsiburada.com

yağ içirememişsin ya bence bi de ton balığınını kutudan yağlı çıkıyor ya (zeytinyağlı olanları da var) o yağıyla birlikte püre gibi karıştırarak vermeyi dene. bizimkisi tabaktaki yağını bile yalıyor sonra kakası ishale yakın gibi oluyor mahvediyor kumunu. tabii bir seferlik bir çözüm bu yine. sürekli ton balığı vermekte zararlı.
  • yue  (15.03.16 15:42:08 ~ 15:42:52) 
Gimpetin ürünleri genellikle kalitelidir ve kedilerde severek tüketirler.

Sindirim ve yutulan tüyleri kusmaması için Gimpet Malt Soft Extra, Vitamin için ise Gimpet Multi-vitamini öneririm. İkiside harika ürünler.

Diğer ödül mamalarına bence çok gerek yok. Bunları gün aşırı yada 2 güne bir birazcık verin gayet yeterli olur.

Kısır mama olarak da N&D'yi öneririm, kısır olmasın derseniz de bol su tükettirmek kaydıyla Acana öneririm.
  • FAtE  (15.03.16 16:03:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.