[]

Aliexpress ten alışveriş yaparken nelere dikkat etmek lazım?

Arduino vs elektronik cihazlar alıcam, sizin belirtmek istediğiniz bir şey var mı?




 
alanların sayısına, sonra yorumlarına bak. hatta resimli yorum bulursan daha iyi olur.


  • masa penisi  (13.03.16 20:13:36) 
referansı olan satıcılardan al. atıyorum aynı ürünü biri 50 dolara öteki 40 dolara satıyorsa 40'a atlama hemen.

review'ları oku, ne kadar fazla olumlu geri dönüş varsa anla ki satıcı o kadar güvenilir.
  • halitkin  (13.03.16 20:28:09) 
Benim alışveriş yapacağım satıcı yaklaşık 24000 işlemde yüzde 98,3 olumlu dönüş almış. Ödeme kısmında sıkıntı ne olabilir?


  • bigbadabum  (13.03.16 20:36:02) 
Cok uzun sürede paket gelecek. Arduino icin chipler orjinal degil, ayni sürede orjinal uno rev3 ile aliexpress ayni model ayni chip, atmega328p, hiz farki var. Neden kaynakli bilmiyorum, ayni sketch, loop icinde start süresinden loop saydiriyorum, aliexpressten gelen arduino (arduino degil de her seyi ayni acik kaynak diye) daha enteresan sonuclar veriyor.

Ek olarak alacagin ölcüm cihazlarindaki hata yüzdesi yazandan cok farkli olabilir, sasirma.
  • Silesius  (13.03.16 20:48:43) 
dikkat etmen gereken bir de su var. urunu teslim alir almaz onay verme sistemden. sanirim altmis gun suresi var. once bak calisiyor mu. calismiyorsa open dispute diyip parani tamamen ya da kismi geri alabilirsin. ama onay verdikten sonra aliexpress hicbir sekilde karismiyor. ondan sonra kredi karti cash back formu filan dolduyorsun.
yanlis hatirladigim bir sey varsa duzeltin.

  • bir varmis bir yokmus  (13.03.16 22:19:17) 
Arduino'nun çakması tat vermez.


  • alperz  (13.03.16 22:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.