[]

fuckbuddylik ne kadar saçma bişey

düşünsenize sizinle sevişmek için birlikte. nasıl kabul edebiliyorsunuz ki bunu? kendini aşağılamaktan başka bir şey değil ya bu. güzel/yakışıklı olsanız fuckbuddylikten fazlası olurdu biliyorsunuz.




 
niye ya insan sevişeceği kişinin çirkin olmasını mı ister?
çok güzel bir kız olabilir ama kafa uymuyordu e o zaman tensel takılalım demişlerdir.

  • bartholomew87  (11.03.16 00:13:18) 
Bence bu, yalnız birinin sırf yemeği güzel yapıyor diye aşçıyla vakit geçirmesine benziyor. O kadar saçma geliyor.
Neyse, isteyen istediğini yapar her ne kadar bize saçma gelse de.

  • m e b  (11.03.16 00:14:35) 
herkes duygusal birliktelige, canima cicime ihtiyac duymak zorunda mi? arkadasinla konsere gider, ustune sevdiginiz bi pubta uc bes bira atar kimin evi yakinsa da oraya gidip guzelce sevisirsiniz. ustune kimse kimseye "biz simdi nolduk" diye sormaz ve bu aktivite tekrarlanirsa iste bu fuckbuddylik oluyor. duyurunun gonul islerini okuya okuya herkes sinirli iqsuyla manita kovaliyor saniyorsunuz, shenergy'nin dedigi gibi "o tam oyle degil."


  • xfestos  (11.03.16 00:21:50) 
m e b'in verdiği örnekten yola çıkacaksak "bir yerin yemeğini seviyorsun diye oranın müdavimi olmak zorunda değilsin, istediğinde yine orada yemek yiyebilirsin fakat sadece orada yemek yemek zorunda değilsin" da diyebiliriz bence. m e b'in bakış açısının aksine.

bu arada bartholomew87 +1 niye insan özellikle çirkin biri ile seks yapmak istesin ki?
  • nawar  (11.03.16 00:23:00) 
2 taraf da istediğini alıyorsa ne var ki bunda?

"güzel/yakışıklı olsanız fuckbuddylikten fazlası olurdu biliyorsunuz."
-ortak zevkleriniz var ise ve birlikte yatak harici de zaman geçirmekten hoşlanıyorsanız daha fazlası olur, güzellik/yakışıklılık ile değil.

bu arada @xfestos +1
  • Kovacic  (11.03.16 00:24:17 ~ 00:26:08) 
Bence 20li yaşların başından itibaren cinselliği keşfetmenin en mantıklı yolu bu. Yaş ilerledikçe elbette mantıksız gelebilir ama dediğim gibi öğrenmek için en güzel yol bu, hatta belki de tek yol.
Güzel sevişen insanların geçmişinde çoğunlukla bu tarz bi ilişkinin olduğunu düşünüyorum.

  • megalomaniac  (11.03.16 00:30:06) 
@xfestos

herkes duygusal birliktelige, canima cicime ihtiyac duymak zorunda mi?
değil zaten bu çok saçma. feyste yeni evlendim kız profilleri gibi. ıyk.

niye ya insan sevişeceği kişinin çirkin olmasını mı ister?
güzel/yakışıklı olmasını ister. olamaz. başka türlü olur onu diyorum işte. bunu nasıl kabul edebiliyorsunuz şimdi düşünsenize çirkin bir kızsınız yakışıklı bir erkekle fuckbuddysiniz ama biraz düşündüğünüzde onun sizle sadece sevişmek için var olduğu gerçeği ağır gelmiyor mu? bu psikolojiyi merak ediyorum ben.

gönül işleriyle alakam yok. 3 aydır buradayım 100 duyurum var 1i gönül işleri. okumuyorum da.
  • freetakilir  (11.03.16 00:37:02) 
iyi de fakbadi veya değil hiçbir insan kendisinden çirkin olduğunu düşündüğü biriyle birlikte olmaz. ya kendi standartında ya da kendinden üst birisini ister. size çirkin gelen, muhtemelen adamın/kadının standartındadır. bi şekilde çekim oluyordur muhakkak.


  • nice tnetennba  (11.03.16 00:46:38) 
uzun bir aciklamaya gerek yok, sorunun cevabini vermissin. herhangi bir duygusal birliktelige ihtiyaci olmayan, zaman bulamayan veya korkan yani kisaca herhangi bir sebeple bundan kacan insanlar(bu farkli bir basligin konusu) bu tarz iliskiler kurarlar. cogu iliski sekli gibi bu iliskiler de salt guzellik veya cirkinlik durumlari degerlendirerek kurulmaz. etkilidirler, ama bunlar uzerine kurulmazlar. misal, guzel ve yayik agizli birisiyle vakit gecirecegime orta halli ve entelektuel birisiyle vakit gecirmeyi tercih ederim. bu durumda orta halliyle vakit geciriyorum diye kendimi asagilamis olmam, bunu tercih etmis olurum.

bence incelenmesi gereken cesitli on kabullerle kendi kendine girdigin anlik psikolojin aslinda. yazdiklarin birisinin seni cirkin buldugu icin asagilanmis hissettigin bir durumun disavurumu gibi. biraz psikanaliz murekkebi yalamistik zamaninda. saka saka, herkesin bildigi basic seyler bunlar.

neyse iyi geceler, bundan sonraki cevaplarla sekreterim bile ilgilenemeyecek, uyuyoruz cunku.
  • xfestos  (11.03.16 01:06:44 ~ 01:08:53) 
bazı şeyleri aşan insanların birbirlerine dürüst olması kadar kabul edilebilir ve insanı yücelten bir şey yok aslında. merhaba kızlar merhaba.


  • kaledekiyalnizlik  (11.03.16 01:23:21) 
sen de onunla sadece sevişmek için biraraya geliyorsun. zorla sevişmiyorsun. durum 1 1 berabere. senin mantığına göre sana göre diğer olan da aynı psikolojiye girmeli. bu psikolojiyi aşmış insanların müessesesi fuckbuddy'lik müessesesi. onun için fuckbuddy'n yok. olmalı ve olmamalıyı tartışmıyorum. tercihtir sonuçta.


  • il padrino  (11.03.16 02:00:57 ~ 02:02:45) 
karsilikli bir sey sonucta. olur oyle, takma sen.


  • fortisvita  (11.03.16 02:31:21) 
abazaların kendini temize çıkarma çabası gibi kurmayın şu cümleyi ya "karşılıklı herşey sonuçta"

@xfestos dflkjşhd ben sorunsuzum demedim valla olabilirde. zaten herkes güzel yayık ağızlı birine göre orta halli entellektüel birini tercih etmez mi? onu demiyorum ki ben. ona bakarsan ben de zengin güzel ve entellektüel yerine fakir ama daha entellektüeli seçerdim.

yok kimse çirkin bulmadı beni. yani erkekte de bir güzellik/çirkinlik söz konusudur. hatta estetik algıya yani çoğunluğun düşündüğüne bakarsakta çirkin değilim. övünmek için söylemedim yanlışı düzelttim. kimseye garezim yok o psikolojiyi merak etmiştim ben.
  • freetakilir  (11.03.16 06:52:34 ~ 08:24:39) 
Birisi seninle sevişmek istediğinde, seni fiziksel olarak çekici bulduğunda, bunu kendi kendini aşağılamak gibi görüyorsan zihniyetinde sıkıntı var bence.


  • dostlarorkestrasi  (11.03.16 08:10:00) 
birinin benimle sevişmekten başka bi şey yapmak istememesi çok aşağılayıcı evet.


  • freetakilir  (11.03.16 08:27:01) 
bir kere en baştan ters mantıkla yaklaşmışsın beğeni konusunda.

olay sadece fiziksel olduğunda tam tersi herkes karşısındakini yakışıklı/güzel seçmeye meyilli. ama işin içine aşk meşk de girince gözler kör oluyor normalde beğenmeyeceğin insanlarla sırf sevdin / aşık oldun / etkilendin diye birlikte oluyorsun.

yani bence sevgilinleyken düşün "beni gerçekten güzel / yakışıklı buluyor mu yoksa beni çok sevdiği için görmezden mi geliyor" diye. fakbadinle böyle şeyleri düşünmene gerek yok gerçekten seni çok beğenmese gider başkasıyla fakbadi olur nasılsa anlaşmak gibi bir etken yok bu durumda dünyada başka adam/kız mı yok?

seksi seksten daha anlamlı kılmaya çalışmaya da gerek yok, kendini aşağılamak falan ne demek ya tövbe est gerçekten. adamın hayattan beklentisi sevgili olmamaksa nasıl "ıy iğrenç birisin hem öbüştün hem de sevgili olmadın aşağılık!" diyebiliriz ki?

not1 "o tam öyle değil" gerçekten
not2 başka bi şey yapmak istememesi çok aşağılayıcı demişsin, fakbadilik "birlikte seksten başka hiçbir şey yapmayan insan" demek değil. yine, o tam öyle değil. yani.
  • freya  (11.03.16 08:34:49 ~ 08:36:36) 
şimdi benim anlamadığım hiç kimse için birşeyler paylaşmak değil de yalnızca sevişme dürtüsü oluşmadı mı içinde? @freetakilir


  • baharat  (11.03.16 08:36:40) 
yanlızca sevişme isteği oluyor ama yalnızca sevişmek istemediğim seviştiğimle sevişmekten başka bi şeyler yapmakta istediğim için yalnızca sevişme isteğim kısa süre kafamda duruyor. yani şimdi siz fakbadinizi kolunuza takıp gezebiliyonuz?


  • freetakilir  (11.03.16 09:02:05) 
@freet, 23 kelimelik bir cümlede 5 tane sevişme kelimesi kullanıyorsun. Kabaca hesaplarsak (bkz: hesaplayan adamlar) (bkz: masalar günde dört kere dolsa boşalsa) insanın kelimelerinin yüzde 21,7 sinde kullandığı eylemi aynı oranda gerçekleştirememesi durumunda gelip duyuru açılıyor.


  • bigbadabum  (11.03.16 09:25:58) 
kljfdşh anlatımı kolaylaştırmak için yaptım ya. abaza olduğumu falan mı çıkardın buradan? sevişemeyince sevişenlere atlamıyorum ben merak etme :D


  • freetakilir  (11.03.16 09:57:59) 
Tam tersine, süper olay.


  • arnold schwarzeneger  (11.03.16 10:30:50) 
Kendini aşağılamak, güzel/yakışıklı olsan fazlası olurdu, saçma, iğrenç vs...

Ne kadar ağır ithamlar. başkalarının cinsel hayatına karışma ve insanları buna göre yargılama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlamıyorum.

Size ne?

İsteyen fuckbuddy olur, isteyen tek gecelik yaşar, isteyen eşcinsel ilişki yaşar, isteyen para karşılığı sevişir.

Milletin evine giren çıkanı gözetleyen mahalle teyzeleri gibisiniz.
  • peggy  (11.03.16 10:41:30 ~ 10:42:01) 
Nutella var dediler geldiğin cevabını merak ediyorum.

İnsanlar serbest olmayı seviyor heralde, bende ilk yurtdışındayken bu kavramı öğrendim. Denemedim ama sonuçta başkalarının hayatı, ortada karşılıklı istek varsa kimse hayır demez. Polonyalı bir arkadaşımın 3 tane fuckbuddysi vardı. İkisi İtalyandı, sevgilileri falanda vardı ama sevişmeye Türkiye'ye bu kızın yanına geliyorlardı. İlginç bir durum!
  • geçerkenugradım  (11.03.16 19:00:40) 
Güzel/yakışıklı olsanız fuckbuddylikten fazlası olurdu biliyorsunuz. Şu kısma takıldım.

Güzel/yakışıklı olunca fuckbuddy olunmuyor mu?
  • geçerkenugradım  (11.03.16 19:07:30) 
Türkiye'de bakbadilik müessesesi çok yanlış biliniyor, sorun o. Fakbadiyiz diyen kimse aslında fakbadi değil amk.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (11.03.16 19:10:56) 
Birinin benimle sadece sevismek icin birlikte olmasi neden agir gelsin ki? "Mutlaka birine karsi manevi seyler hissetmeliyim ve mutlaka birisi bana karsi manevi seyler hissetmeli" diye bir derdim yoksa?? Asik olmayi/olunmayi bir erdem olarak gormuyor herkes sizin gibi.
Neden karsi cins ile seksten daha fazlasini yasamayi istemek zorunda olalim ki? Hem ask yasamadan da hayatta kalinabiliyor. Hem de aklinizi ve enerjinizi verecek cok sey kaliyor geriye.

"güzel/yakışıklı olsanız fuckbuddylikten fazlası olurdu biliyorsunuz." Yakisikli degilsem yakisikli degilimdir, birinin bana yakisikliymisim gibi davranmasini mi arzulayacagim? Asil sacmalik bu olurdu.
Kaldi ki guzel/yakiskli biriyle de seve seve fuckbuddy olur insanlar. Guzel/yakisikli ile karsilasinca direkt asik mi oluyoruz normalde?
  • stavro  (11.03.16 19:55:55 ~ 19:56:23) 
@peggy tabii ki banane. ben o mantığı anlamak istedim. milletin şeyiyle ne derdim olacak.

@geçerkenugradım olunuyor. bu yüzden fakbadi olan bu çiftlerin çoğu fakbadilikten fazlasını istiyor.

@stavro
seviştiğimle sevişmekten fazlasını hissetmeliyim bence. bu bakımdan fakbadiye böyle bakıyorum.

birinin sana yakışıklıymışsın gibi davranmasını arzulamayacaksın ama seni yakışıklı görmesini isteyeceksin. herkes bunu ister. seni beğenmeyen biriyle birlikte olabiliyorsan büyük bir problem bu. arada illa beğeni olmadan da o iş oluyor dersen oda büyük bir problem. ihtiyaçmış gibi davranmayın. şeyinizle düşünüyorsunuz. neyse. belki fakbadilikte mantık yoktur. bundan anlamıyor olabilirim.
  • freetakilir  (12.03.16 04:05:40) 
benzetmeler çok eğlenceli olmuş ama ufak bir sorun var çoğu alakasız. nedir ne değildir iyice öğrenip yanıtlar yazılsa bu kadar alakasız olmazdı.


  • tum haklari saklidir  (12.03.16 04:32:41) 
eksisozluk.com bugünün debesinden


  • freetakilir  (12.03.16 06:32:09) 
Seyimizle dusunuyormusuz:D
Neyse ben daha fazla yazmayayim:)

  • stavro  (12.03.16 10:52:11) 
fakbadilik zaten direk şeyle düşünmek. yoksa niye fakbadi olsun?


  • freetakilir  (13.03.16 13:57:16) 
3 ogun yemek yedigine gore midenle dusunuyorsun o zaman?


  • stavro  (13.03.16 15:00:55) 
fuckbuddy'lik hakkında ve daha fazlasını aslında peggy yazmış. üzerine birşey söylemeye gerek yok. benim bahsetmek istediğim ise başka birşey:
İnsanlar kendi yapmadığı/yapamadığı şeyler hakkında bir fikir yürütüp bu fikri güzel bir elbiseymiş gibi başkalarına da giydirmek istiyorlar ama herkesin kalıbı tek olmadığı için suçu elbisede değil başkalarında arıyorlar.
Giydiğiniz elbise ancak sizin kalıbınızdaki insanlar için, bunun farkında olmak gerek.

ben fuckbuddy teklifinde bulunmak istesem elbette cinsel anlamda çekici bulduğum birine bu teklifi yapmak isterim ama bu ille de çekici biriyle birlikte olurum demek değil. belki sıradan biriyle de birlikte olabilirim. Bunun aşağılamakla ilgisi vardır ya da yoktur, bu daha çok fikir yürüten kişiye bağlıdır. Aynı aşağılama fuckbuddy'lik müessesini reddeden kişilere karşı yürütülse belki empati sahibi olurduk.
  • rakicandir  (13.03.16 15:16:37) 
benimle sevişmek için birlikteyse ben de onunla sevişmek için birlikteyim??
Kaldı ki istersen sinemaya,tiyatroya gidersin, istersen hiç sevişmeden oturur konuşursun. Neden aşağılık bişey olsun?
Diyelimki evlenme isteğim yok, şu an ciddi düşünmüyorum. Ama sevişmek istiyorsam önümde iki seçenek kalıyor
1- paralı ilişki
2- buddy
  • yüzyıllık yalnızlık  (13.03.16 15:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.