[]

sözlüğü bırakıp nereye geçelim

youreads e baktım ama kullanıcı sözleşmesi aynı ekşiyle.

""veri tabanına ilişkin tüm haklar (kopyalama, çoğaltma, işleme, yayma vb.) Youreads’e aittir."" diye yazıyor

diğer sözlükleri incelemedim. siz neler yaptınız

EĞER BU internet sayfası açma vs işlerinden anlasaydım kesinlikle bir sözlük sayfası açardım. hem para kazanırdım. hemde eksi sözlükteki herkesi kurtarırdım
lakin bu işlerden anlamıyorum. he yaparım diye varsa ama parası yoksa hali hazırda destek de olabilirim bir miktar. ortak oluruz

çok zor olmasa gerek bir internet sayfası açmak ve bu işle uğraşmak
isim hakkından dolayı telif hakkı bana aittir www.eskisozluk.com
çok güzel olur bence

 
incide yaz kimsenin ne yazdığı umurlarında değil. ekşiden daha kaliteli, bir çevre edinirseniz çok kıyak insanlar var. bunun haricinde itü sözlük, kötü sözlük vs var da Türkiyedeki hukuk bu sitelerin sahiplerini kisitlayamayacak kadar topal. o yüzden ekşiden ayrılmanın bi değişiklik yaratacağını sanmayın.


  • masa penisi  (08.03.16 15:34:19) 
derdiniz ne yaw?
yazdığınız zikimzonik şeyi kim ne yapsın?
acaip acaip işler.
  • Alt4y  (08.03.16 15:37:50) 
@alt4y ben süper yazarım demiyorum ki zaten.
olay yazarların siklenmemesi. ben yaptım olduculuk. yazarlar üzerinden para kazanıyorsa bu dürümcüler. yazarların fikirlerini önemsemek zorundalar. yoksa dediğin gibi kim ne yapsın ben yazdıklarımı

  • bana her yer cehennem  (08.03.16 15:43:16) 
(Bkz: nereye sıçacaklar?)


  • bigbadabum  (08.03.16 16:06:44) 
biraz beklemekte fayda var... bu isyandan güzel şeyler çıkar. inci sözlük de ekşi'deki haksızlıklardan dolayı çıkmamış mıydı?
incisözlük kendine has bir akım oluşturdu bence de kendi çapında çok iyi bir sözlük...

  • gotic  (08.03.16 16:11:31) 
nereye yazarsınız bilmiyorum, henüz alternatif bulamadım ama okuyuculuk anlamında buradan bir yazarın tavsiyesiyle quora'ya geçtim.


  • kuzey li  (08.03.16 16:17:49) 
inci sözlük moderasyonunun yazarlara olan yaklaşımının, ekşi'ninkine göre, ahlaken daha geride olduğunu söyleyelim de haksızlık yapmamış olalım.


  • zgrydn  (08.03.16 17:07:18) 
inci 2011-2012den sonra bozdu. yazar alımlarında büyük ergen tayfası inciye akın etti. sözlük satıldı umursanmadı reyizler gitti tema değişti bir sürü şey oldu. inci eskiden güzeldi. mesela okuduğum en iyi hikayeler inciden. anlatsam mı anlatmasam mı (aşkı burada öğrenmiştim..), annem babama nasıl ......(isim sakat ama 10 numaradır buda.) incide çok kaliteli insanlar vardı ama onların hepsi gitti. şimdi 10 yaşındakiler yazıyor. ayda birde adam akıllı bir entry ekşide yaran inci sözlük entrylerine düşüyor. incide yazılmaz durum buyken.


  • freetakilir  (08.03.16 17:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.