[]

Patisi burkulmus kedi

Iu avcilar kampusteyim. Bahcede on patisinin ustune basmadan seke seke giden bi kedi gordum. Mama vermemize yaklasmaya calismamiza ragmen yakalayamadik. Yemek falan yedi saglikli görünüyordu. Ayni kampuste veterinerlik de var aradik biz gelemeyiz yakalayabiliyosaniz getirin diyip ilgilenmediler. Gelseler bi sakinlestirici yapıp belki yakalarlardi halbuki. Yarin yine gorurum kediyi muhtemelen. Yapabilecegim aklima gelmeyen bir sey var mi?




 
Yakalayamıyorsanız mama verin karnını doyurun, kendi kendine iyileşir.


  • bigbadabum  (07.03.16 17:22:58) 
Eğer ayağında kırık varsa kendi kendine iyileşemeyebilir maalesef, taşıma kutusu bulabilirseniz bir yerden, içine yaş mama koyarsınız yerken arkadan gelip farkettirmeden kutuyu kapatabilirsiniz, başka türlü zor.


  • pazardanaldimbirtane  (08.03.16 21:54:52) 
@pazardanaldim; Almaya çalıştığımizda ustune basarak kostur kostur kaciyodu. O yuzden kirik olduguna ihtimal vermedim pek ama bilemem tabi. Benim kedişin kutusu vardi deneyeyim bi gorursem.


  • rayde  (08.03.16 22:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.