[]

izmir'de nerede ev tutmalıyım?

selamlar. doğma büyüme antalyalıyım. ( rahat adamım anlayacağınız) işim gereği de istanbul'da yaşıyorum bir süredir. yeni bir firmaya geçiş yapacağım ve şansıma izmir çıktı. izmir'de yaşanacak yerler hakkında açıkçası pek de bir fikrim yok.

çalışacağım bölge karşıyaka olacak ve aracım var. otopark problemi yaşamayacağım nerelerde ev tutabilirim? bir de zaman zaman ailem ziyarete gelebilir ve kendileri oldukça yaşlı. o yüzden yaşlılara göre de bir yer olmalı.( huzurlu, yokuşu olmayan vs.) izmirli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

not: soyak siesta oxygen sitelerini gördüm mesela sahibinden.com'da yaptığım basit bir araştırmada. olabilir mi?

 
Karşıyaka zaten düz ayak, karşıyakanın her yeri olur. Mahallenin çok önemi yok, siz kendinizce beğendiniz apartman ve daireyi bulmaya çalışın.


  • Tutesh  (07.03.16 13:31:02) 
mavişehir ve atakent tarafına bakabilirsiniz. ama 1500+ bütçeniz olması lazım. bütçeniz daha düşükse yeni girne ve onur mahallesi (yokuşlu burası biraz) olabilir. otopark sorunu buralarda yaşamazsınız. bostanlı, girne, alaybey, ksk çarşı... buralarda otopark sorunu var.


  • derd  (07.03.16 13:32:24 ~ 13:33:20) 
Bostanlida efes sitesi var otopark sorunu olmayan. Hemen sahilde sayilir. Iskeleye yuruyerek 20 dk. Onunde ve arkasinda cesitli otobus duraklari da var ve simdi bir de tramvay geliyor.


  • letheavendangered  (07.03.16 13:44:13) 
Onur mahallesinden uzak durun. Otopark sorunu yok diye yaşanmaz orda. Yeni girne bütçesi çok yüksek olmayanlar için ideal.


  • himmet dayi  (07.03.16 13:49:22) 
yeni girnede yaşıyorum. çok memnunum. her yere kolayca ulaşıyorum ama aynı zamanda sessiz sakin çok güzel bir sokakta oturuyorum. evler ferah, birbirinden mesafeli, dip dibe değil karşıyaka merkez veya bostanlı'nın geneli gibi. medikalpark çevresi veya pazaryerinin arka taraflarında çok güzel evler var. çoğunda da otopark sorunu yok.


  • Phoebe  (07.03.16 15:07:02 ~ 15:07:22) 
selamlar ben de doğma büyüme karşıyakalıyım. karşıyaka'da rahat edersiniz . yokuş da yoktur . nufus olarak emekli bölgesi olduğundan aileniz de problem yaşamazlar .
izmir genelde insanların birbirlerine saygı gösterdiği avrupa'yı aratmayan bir ilimizdir . hiç düşünmeyin

  • devilone  (07.03.16 15:07:31) 
karşıyaka genellikle düzdür, yokuşu yoktur ama kendi özel otoparkı olan siteler vs. dışında otopark sorunu olmayan yer yok. özellikle de akşam saatlerinde yer bulmak çok zor. kendi otoparkı olan yerlere bakmanı tavsiye ederim.


  • henry gale  (07.03.16 15:14:52) 
hepinize çok teşekkürler. söylediklerinizi teker teker aklımda tutarak araştırmamı yapacağım.


  • velasco  (07.03.16 15:44:28) 
soyaklar biraz daha şehir dışında kalıyor, araban olduğu için sorun olmaz ama anne baban geldiğinde yürüyelim çarşıya inelim falan diyemezler. yoksa arabası olanlar için oxygen iyi bir tercih olabilir.


  • 111111  (07.03.16 15:53:18) 
almanya ya calsimaya geldim ve bostanli daki evimi bosaltacagim. esyali veya esyasiz kiraya verebilirim.


  • o is oyle olmaz koc  (06.04.16 15:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.