[]

bana niye kimse yürümüyor ya

O kadar ilginç sorular soruyorum, o kadar güzel cevablar veriyorum, fularsa fular, şebeklikse şebeklik.

Bugüne kadar bir hanımkızımızda ''ay ne şekersin kikiki'' diye gelmedi be!

Utanın kadın milleti! utanın hanımlar!
.


Böyle giderse duyuruyu bırakacağım! Ders olsun kadınlara ibreti alem olsun diye kendimden men edeceğim.!


soru baslıkta bu arada.

Saygılar.

Kayınço Anon.

 
Duyuru gone wild falan acin da rahatlasin su adam.

Bu arada senin durum suna döner, demedi deme. pbs.twimg.com
  • Silesius  (06.03.16 19:15:06) 
sen yürü o zaman.


  • halitkin  (06.03.16 19:18:17) 
Yürünsün diye kastığın belli oluyordur muhtemelen, itici bir durum bu, normaldir yani.


  • diabolus79  (06.03.16 19:19:19) 
benim kafamda oluşan imaj ışidçi olduğun yönünde ne yalan söyleyeyim :/


  • ruhen hastayim ben  (06.03.16 19:23:55) 
adhfhgddfh

sen yürü +1
  • turuncu tonlarda  (06.03.16 19:25:30) 
@ ruhen hasta
obaaa nerden cıktı oO?

  • anonymice  (06.03.16 19:25:57) 
Azıcık spor yap


  • [silinmiş]  (06.03.16 19:35:13) 
bana tanıştığım tüm kadınlar deli dedi. bi sıkıntın vardır bro

"ahahaha deli :)))"
"deli :)"
"deli yaaa"
"alskdhal deli :)"

gibi
  • dieselsingle2  (06.03.16 20:19:48) 
Tinder falan kapandı mı noldu niye burdan yurusun insanlar birbirine? Niye adam/kadın durduk yere kendini bir başkasına ifşa edip buluşma ve sonrasında oluşacak kötü bir durum için kendini sıkıntıya soksun. Ne güzel millet kafa rahat takılıp yeri geldiğinde saçma sapan sorular ve cevaplar stres atıyor işte niye kaybetmek istesin ki bu rahatlığı?


  • Kovacic  (06.03.16 20:46:53) 
Kukuletan olsaydı yürürdük.

Canını sıkma, bana da yürüyen olmadı. Animal vardı bir zamanlar, onun gibi olsak yürürlerdi belki. Zeki, kaslı, zengin falan.
  • yirmisantim  (06.03.16 20:53:13) 
Ya ekşiduyuru bazında konuşursam eğer buranın ortamı ekşi sözlük veya türkiye genelinden baya farklı aslında.

İnsanlar fiziksel görünüme aşırı önem veriyorlar. Kadın seni reddetmişse ve bunu sorarsan tek neden çirkin olmandır mesela. Bununla beraber fazla entellektüel bir ortam değil. Akademik sorulara pek cevap gelmez ama "kondom kızın içinde kaldı" yazsan 82474 adam bununla ilgili anılarını anlatır :) "Adamın işi olacak kası olacak aga" yüzeyselliği var biraz. Ama öyle osman pazarlama'ya gidip gülecek insanlar da değiller. Düz adamın biraz upgrade edilmiş halleri yani.
Bu grup aralarında baya anlaşıyor. Kalanlar genelde marjinal tarafa atılıyor.

Saygılar.
  • aida bardak  (06.03.16 20:59:58) 
Öncelikle seni hiç tanımıyorum, insanlar sana neden yürümüyor onu da bilmiyorum. Nasıl yürürler biliyorum ama.

Fake bir profil yarat. Arada böyle fırsat buldukça 'kızlar nasıl olmuşum heheh' diye fotoğraflarını paylaş. Kaslı ve zengin olduğun belli olsun ama öyle çok ünlü veya türkiyede bilinen kişilerden birini seçme ki fake olduğun belli olmasın. Fotoları ya hemen sil ya da suratını göstermeyecek şekilde paylaş. Arka plana dikkat et, hikayene uysun. Türkiye'de yaşıyorum deyip arkada ingilizce yazılar görünsün istemezsin.

Arada ne kadar zengin olduğuna göndermeler yapan paylaşımlarda bulun. Mesela gidip "Maserati GT mi alsam yoksa AM V8 Vantage mı" diye sorarsan inandırıcı olmazsın. Daha orta sınıf paylaşımlarda bulun. Kimse senden creme de la creme olmanı beklemiyor. Üst orta sınıf olsan yeterli. Mercedes mi BMW mi diye sor mesela. Ya da inandırıcı şekilde parasal dertlerinden yakın, nereye yatırım yapacağını bilemediğin paralarından falan. Sonraa, çok spor yaptığın için hayatındaki bazı kadınların sana 'benimle hiç ilgilenmiyorsun ahmetcan' diye yakındığını ve ne yapman gerektiğini bilemediğini içeren bir soru oluştur. Buradaki kişilerin %95'inin gidemeyeceğini düşündüğün restoranlardan 'hangisine gitsem' diye sor. Arada burada yüksek profil bir kadın yazar seçip, duyurularına hafif flört içeren cevaplar gönder ki diğer kadınlar da ne kadar sıcak ve sevimli bir insan olduğunu anlasınlar. Bana neden yapmıyor diye üzülsünler.

Ve tabii, söylemeye gerek yok ama bunları başka bir hesapla yap. Aaand you're good to go.
  • equine  (06.03.16 21:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.