Öncelikle seni hiç tanımıyorum, insanlar sana neden yürümüyor onu da bilmiyorum. Nasıl yürürler biliyorum ama.
Fake bir profil yarat. Arada böyle fırsat buldukça 'kızlar nasıl olmuşum heheh' diye fotoğraflarını paylaş. Kaslı ve zengin olduğun belli olsun ama öyle çok ünlü veya türkiyede bilinen kişilerden birini seçme ki fake olduğun belli olmasın. Fotoları ya hemen sil ya da suratını göstermeyecek şekilde paylaş. Arka plana dikkat et, hikayene uysun. Türkiye'de yaşıyorum deyip arkada ingilizce yazılar görünsün istemezsin.
Arada ne kadar zengin olduğuna göndermeler yapan paylaşımlarda bulun. Mesela gidip "Maserati GT mi alsam yoksa AM V8 Vantage mı" diye sorarsan inandırıcı olmazsın. Daha orta sınıf paylaşımlarda bulun. Kimse senden
creme de la creme olmanı beklemiyor. Üst orta sınıf olsan yeterli. Mercedes mi BMW mi diye sor mesela. Ya da inandırıcı şekilde parasal dertlerinden yakın, nereye yatırım yapacağını bilemediğin paralarından falan. Sonraa, çok spor yaptığın için hayatındaki bazı kadınların sana 'benimle hiç ilgilenmiyorsun ahmetcan' diye yakındığını ve ne yapman gerektiğini bilemediğini içeren bir soru oluştur. Buradaki kişilerin %95'inin gidemeyeceğini düşündüğün restoranlardan 'hangisine gitsem' diye sor. Arada burada yüksek profil bir kadın yazar seçip, duyurularına hafif flört içeren cevaplar gönder ki diğer kadınlar da ne kadar sıcak ve sevimli bir insan olduğunu anlasınlar. Bana neden yapmıyor diye üzülsünler.
Ve tabii, söylemeye gerek yok ama bunları başka bir hesapla yap. Aaand you're good to go.